Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εκτάκτως η Πόπη Τσαπανίδου, λόγω ενός προβλήματος με την υγεία της και η είδηση έγινε γνωστή πριν από μερικά λεπτά, παρόλο που η ίδια νοσηλεύεται από την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Πόπης Τσαπανίδου

«Βαρύ κρυολόγημα» ταλαιπωρεί από την παραμονή της πρωτοχρονιάς τη νέα εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί - σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για την υγεία της και πρόκειται να λάβει εξιτήριο την Τετάρτη.

Στο πλευρό της είναι συνεχώς η οικογένεια της - δείτε την φωτογραφία με τον εγγονό της που δημοσίευσε τα Χριστούγεννα.

Πόπη Τσαπανίδου νοσοκομείο

Δεν ήθελε καμία σχέση με την πολιτική - Τι δήλωνε πριν από τρία χρόνια

Η Πόπη Τσαπανίδου μετά από τόσα χρόνια που εργάστηκε ως δημοσιογράφος, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα και να ασχοληθεί με την πολιτική. Έτσι, λοιπόν, πριν από αρκετό διάστημα παραιτήθηκε από το κανάλι του OPEN όπου βρισκόταν ανέλαβε τα καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλο σοκ στους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και στους ανθρώπους από τον χώρο του θεάματος και της δημοσιογραφίας, καθώς δεν είναι κάτι που η ίδια φαινόταν πως είχε στα πλάνα της, ιδιαίτερα εάν λάβει κανείς υπόψιν του τις δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει στο παρελθόν σχετικά με την ενασχόλησή της με τα κόμματα και τις παρατάξεις.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από περίπου τρία χρόνια, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, είχε προβληθεί ένα απόσπασμα από συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στην Ελεονώρα Μελέτη, κατά την οποία ανέφερε πως δεν έβρισκε τον λόγο να "μπει" στην πολιτική.

«Αν κατέβω με ένα κόμμα υποψήφια για κάτι, θα είναι σαν να λέω στον κόσμο ότι τόσο καιρό εγώ τι έκανα; Σου περνούσα αυτό που εγώ πίστευα. Εσύ νόμιζες ότι στο έδινα αντικειμενικά, αλλά εγώ στην πραγματικότητα άνοιγα το δρόμο για να μπορέσω να το εξαργυρώσω επαγγελματικά κάποια στιγμή», δήλωνε χαρακτηριστικά.