Τρόλαραν τον Βασίλη Μπισμπίκη για το τσιγάρο μετά το σάλο με το πρόστιμο - Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή

Η χιουμοριστική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τον κακό χαμό προκάλεσε πριν από μερικές μέρες η φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη να καπνίζει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή (δείτε την εδώ), στο οποίο πηγαίνει πολύ συχνά προκειμένου να καμαρώνει την αγαπημένη του πάνω στη πίστα.

Μάλιστα, ο Θάνος Πλεύρης του υπέβαλε πρόστιμο, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά στο twitter: «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ». Ο ίδιος μάλιστα μερικές ώρες αργότερα προχώρησε σε μια νέα μακροσκελή ανάρτηση (δείτε την εδώ).

«Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του Έναστρον, η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επί πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων. Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελάτων που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα, περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας. Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης. Είμαστε σίγουροι ότι και με την δική σας συμβολή θα καταφέρουμε τα καταφέρουμε! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!», ήταν η επίσημη απάντηση του συγκεκριμένου νυχτερινού κέντρου (δείτε εδώ πόσα λεφτά κλήθηκε να πληρώσει ο Μπισμπίκης).

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στην φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη

Το απόγευμα ωστόσο της Δευτέρας 2/1 ο ηθοποιός βρέθηκε με καλούς του φίλους προκειμένου να διασκεδάσουν όλοι μαζί και μάλιστα με αφορμή το σκηνικό με το κάπνισμα ένα φίλος του Βασίλη Μπισμπίκη τον τρόλαρε δημόσια μιας και δημοσίευσε στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Απαγορεύεται το κάπνισμα».

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στην φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη 2

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτηση σχολίασε και η Δέσποινα Βανδή γράφοντας «My boys».

Το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή στην φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη