«Άρα μπριζόλες έγλειφε και σαλάτα;» - Τα επικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για Βανδή & Μπισμπίκη

Χαμός στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Άρα μπριζόλες έγλειφε και σαλάτα;» - Τα επικά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για Βανδή & Μπισμπίκη

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχει σχολιαστεί πολύ έντονα από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστή. Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει επικρατήσει χαμός με τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η τραγουδίστρια.

Έντονα επίσης σχολιάστηκε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με το ζευγάρι σε αρκετά τρυφερές στιγμές στην εξόρμηση τους στην Αράχωβα (δείτε τα εδώ).

Τα σχόλια του Μουτσινά για Βανδή & Μπισμπίκη

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον αέρα του ΣΚΑΙ με την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και δεν γινόταν να μην σχολιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα εν λόγω στιγμιότυπα.

«Ήταν σε ξενοδοχείο; Ταβέρνα; Μεσημέρι ήταν; Άρα μπριζόλες έγλειφε και σαλάτα; Το άκουγα σαν brunch καλύτερα γιατί καμια φορά σου μένει η μαρμελάδα και θέλεις να στη γλείψει ο άλλος. Και μέλι γλείφει ο κόσμος κι ίσως βούτυρο, Αλλά μεσημέρι μπράβο σημαίνει ότι θέλει πάρα πολύ.

Είδατε αυτό που λένε οι σοφοί. Ότι αν δεν τα κάνεις στην ώρα τους, θα τα κάνεις. Εδώ η κοπέλα ζει ένα έντονο συναίσθημα… Κάπως με τη γνωριμία σαν να της ξεκλείδωσε τα πάντα και νιώθει πιο ελεύθερη. Είναι πιο γλειψίσιμη» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΣΚΑΙ Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς

Το βίντεο σχολιάστηκε πάρα πολύ με όχι πολύ... γλυκό τρόπο και από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Φυσικό και επόμενο ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, που σχολιάζει καθημερινά, να αναφερθεί σε αυτό, όπως είχε κάνει άλλωστε και με το πρόστιμο του Θάνου Πλεύρη στον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ τα λόγια του). Κανείς δεν περίμενε βέβαια να χρησιμοποιήσει τέτοιες ατάκες...

«Τη γλείφει από πάνω μέχρι κάτω! Εδώ δε φιλιούνται, εδώ τη γλείφει!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι αυτός δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, όσο ερωτευμένος και να είναι κάποιος, διότι καταντά χαζό και σαχλό, κάτι που θα τον έκανε να ντρέπεται πάρα πολυ.

«Εγώ αυτό δεν το έχω κάνει και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Εγώ ντρέπομαι να το κάνω», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας.