«Γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν...» - Εξοργισμένος στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Το μήνυμα ενός τηλεθεατή που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν...» - Εξοργισμένος στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης

Εκτός εκπομπής θα είναι την Τετάρτη και την Πέμπτη 4 και 5 Ιανουαρίου ο Γιώργος Παπαδάκης καθώς όπως αποκάλυψε έχει ένα προγραμματισμένο ταξίδι (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση το Καλημέρα Ελλάδα).

Σήμερα 3/1, λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής, απευθυνόμενος στην συνεργάτιδά του, Μαρία Αναστασοπούλου, είπε: «Μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα είμαι εδώ και από του χρόνου αλάργα αλάργα…».

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μάλιστα, πριν από μερικές μέρες μίλησε και για το τηλεοπτικό του μέλλον:

«Αυτή είναι “αρρώστια”, δεν γίνεται! Θα την αφήσω τελείως μόνη της; Κάθε μισή ώρα με τρία τέταρτα θα βγαίνω 2-3 λεπτά, θα λέω μια “κουταμάρα” και θα ξαναγυρίζω πίσω. Θα είμαι από πάνω, με την αγκαλιά… Αυτή η πρωινή ζώνη, δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό, είναι δημιούργημά μου, είναι παιδί μου. Είναι δημιούργημα της τρέλας της δικής μου και του αείμνηστου Μίνωα Κυριακού. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχουν δουλειά πάνω από 300 άτομα, σε όλους τους τομείς. Και αυτό εμένα με γεμίζει με ευτυχία. Συγγνώμη που το λέω, αλλά είναι ο απολογισμός του χρόνου» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ενόχληση του Γιώργου Παπαδάκη

Στη διάρκεια, ωστόσο της σημερινής εκπομπής, τον εξόργισε με ένα μήνυμα τηλεθεατή, που αφορούσε το κόψιμο της εκπομπής του Γιώργου Γρηγοριάδη και τόνισε ότι παρεξήγησαν τη δήλωσή του.

«Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ήταν προσωπική επιλογή δική μου να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό άτομο, γι’ αυτό σας παρακαλώ τσιμουδιά όταν αναφερόσαστε στη σχέση μου μαζί του. Είναι πολυεργαλείο, αποστολές, κάνει πολύ πρωινές εκπομπές, τον κόβουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, τον ξαναφέρνουν γιατί δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον ΑΝΤ1, μας καλύπτει για ό,τι προκύψει, από αύριο θα είναι εδώ με τη Μαριώ γιατί θα λείπω δυο μέρες» είπε με έντονο ύφος ο παρουσιαστής και μάλιστα ζήτησε από τον Γιώργο Γρηγοριάδη να βγει στον αέρα της εκπομπής.