Δυστυχώς... - Άσχημα νέα για τον Γιώργο Παπαδάκη

Τι έδειξε η τηλεθέαση της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας του, ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο πόστο του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» (τι είπε στα πρώτα του λόγια). Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και μάλιστα αναγκάστηκε να νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο.

Όλα ωστόσο πήγαν καλά και πλέον ο βρίσκεται σταθερός στη βάση του στον αέρα του ΑΝΤ1 και στο πλευρό της Μαρίας Αναστασοπούλου...

Ο Γιώργος Παπαδάκης πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980 από την εκπομπή «Τρεις στον αέρα» που μεταδιδόταν το μεσημέρι από την ΕΤ1, ως συμπαρουσιαστής με τη Σεμίνα Διγενή και τον Νάσο Αθανασίου.

Από το 1992 και μετά παρουσίαζε την πρώτη, χρονολογικά, πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Καλημέρα Ελλάδα έως το 2011. Από το 2011 μέχρι το 2015, παρουσίαζε την αντίστοιχη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 με τίτλο Πρωινό ΑΝΤ1. Από τις 7 Σεπτεμβρίου 2015, η πρωινή ενημερωτική εκπομπή μετονομάστηκε εκ νέου σε «Καλημέρα Ελλάδα», ύστερα από επιθυμία του ίδιου, που φυσικά έγινε δεκτή από το κανάλι.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον παρακολουθεί πιστά κάθε πρωί!

Παρόλα αυτά ο Γιώργος Παπαδάκης έχει και τις άσχημες ημέρες του

Στην τηλεθέαση μπορεί να βγαίνει αρκετές φορές πρώτος, ωστόσο έχει και τις άσχημες ημέρες του, όπως για παράδειγμα η χθεσινή 2/1 που ήταν και η πρώτη φορά που βγήκε στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα μετά την αλλαγή του χρόνου...

Ο κόσμος όπως είναι φυσικό συνεχίζει τις διακοπές των εορτών, μιας και στο 100% όλοι θα επιστρέψουν μετά των φώτων, οπότε η τηλεθέαση γενικά δεν πήγε πολύ καλά σε όλες τις ζώνες.

Όσον αφορά τον Γιώργο Παπαδάκη σημείωσε 9,2% (τέταρτα 2.5 - 4.2 - 2.1 - 1.9 - 3.4 - 5.0 - 8.6 - 15.4 - 11.8 - 14.2 - 17.1 - 11.0 - 9.8 - 14.3 - 12.0 - 13.6).

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 11,7
  • ΣΚΑΙ: Πρώτη εικόνα 4,8
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 9,2
  • OPEN: Ανοιχτή επικοινωνία 6,5
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 4,5
  • EΡΤ: Συνδέσεις 5,0
  • ALPHA: Happy Day 16,1
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 25,4
  • MEGA: Mega Καλημέρα 11,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.