«Με τις επόμενες σχέσεις μου θα...» - Η αποκάλυψη του Λάμπρου Χούτου για την πρώην σύντροφό του, Ματίνα Ζάρα

Έχουν επαφές σήμερα;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με τις επόμενες σχέσεις μου θα...» - Η αποκάλυψη του Λάμπρου Χούτου για την πρώην σύντροφό του, Ματίνα Ζάρα

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το βράδυ της Δευτέρας 2/1 ο Λάμπρος Χούτος με αφορμή την παρουσία του σε βραδινή εκδήλωση. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα πάρει μέρος στο “Survivor All Star”, για το οποίο αναχώρησαν σήμερα 3/1 οι παίκτες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το αεροδρόμιο) αλλά και για το ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύντροφό του, Ματίνα Ζάρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, μίλησε πριν καιρό στην κάμερα της εκπομπής Love It για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως από τότε δεν έχουν ξανά επικοινωνήσει ποτέ.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για το αν την ενοχλούσαν όσα γράφονταν για τη σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία, ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου. Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά», είχε πει χαρακτηριστικά (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι αποκαλύψεις του Λάμπρου Χούτου για το Survivor All Star και την πρώην του, Ματίνα Ζάρα

«Δεν με είδα στο trailer οπότε δεν θα πάω στο Survivor. Θα χαρώ να το δω από τον καναπέ μου. Είναι κάτι το οποίο το έζησα και δεν έχω κάποιο κίνητρο σημαντικό να πάω. Δύσκολα θα πήγαινα. Το οικονομικό κομμάτι σίγουρα είναι ένα πολύ καλό ποσό αλλά αυτή τη στιγμή είμαι καλά όπως είμαι.

Με την πρώην σύντροφό μου, Ματίνα Ζάρα δεν έχουμε επικοινωνία και για ευχές… δεν έτυχε. Θα είμαι πιο προσεκτικός με τις επόμενες σχέσεις μου. Είμαι μόνος μου τώρα», αποκάλυψε ο Λάμπρος Χούτος.