Κατεβαίνει ως βουλευτής στις εκλογές - Ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα στο Breakfast at Star ο Βασίλειος Κωστέτσος

Με ποια κομματική παράταξη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατεβαίνει ως βουλευτής στις εκλογές - Ανακοίνωσε το νέο του επαγγελματικό βήμα στο Breakfast at Star ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο διάσημος σχεδιαστής ρούχων, ο οποίος πρόσφατα πέρασε μία περιπέτεια υγείας (δείτε εδώ τι συνέβη), μίλησε το πρωί της Τετάρτης 4/12 στην εκπομπή Breakfast at Star και προχώρησε σε αποκαλύψεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Η αλλαγή αυτή στη ζωή του συμβαδίζει και με εκείνη στην εμφάνισή του, αφού αποχωρίστηκε την φράντζα με τον οποίο τον γνωρίζουν όλοι και έκανε μεταμόσχευση.

Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, πολλές τούφες. Τα μαλλιά μου τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλους και ενώ συζητούσαμε για μαλλιά μου μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών.

Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο. Το άγχος να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα.

Την πρώτη φορά που πήγα για μεταμόσχευση έζησα κάτι φρικτό. Πήγα σε έναν πλαστικό και την επόμενη μέρα από τη μεταμόσχευση ξύπνησα με ένα κεφάλι τούμπανο, γεμάτο με πύον επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς πήγα στον Ανδρέα Φουστάνο και με βοήθησε», είχε πει στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

Δεν έχει καμία σχέση, όμως, με τον χώρο της μόδας, όπως θα περίμενε κανείς. Αντιθέτως, ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με την πολιτική και εξήγησε πως θα θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής. Δεν αποκάλυψε, όμως, με ποια πολιτική παράταξη θα συμβεί αυτό (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για την περιπέτειά του ως θύμα παιδοφιλίας).

Αξίζει να αναφερθεί πως πρόσφατα, πασίγνωστη παρουσιάστρια του OPEN αποχώρησε ξαφνικά από το κανάλι και έκανε γνωστό πως θα ενταχθεί στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας το κοινό που την παρακολουθεί άναυδο με την επιλογή της (δείτε εδώ ποια είναι και πως το ανακοίνωσε).

Η αποκάλυψη του Βασίλειου Κωστέτσου για την υποψηφιότητά του ως βουλευτής

«Ετοιμάζομαι να ενταχθώ στην πολιτική, στις βουλευτικές εκλογές. Τώρα είμαι πιο ώριμος από ποτέ για να κάνει αυτή την κίνηση» είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Και στη συνέχεια ο ο Βασίλειος Κωστέτσος πρόσθεσε: «Έχω βγάλει στην ζωή μου και την καριέρα μου τα λεφτά που ήθελα, οπότε δεν βλέπω την πολιτική, όπως την βλέπουν αρκετοί άλλοι. Θέλω να κάνω πράγματα για τον τόπο μου, για την Ελλάδα».