«Μου το είπε ο θεραπευτής μου...» - Τι συνέβη στην Καλομοίρα λίγο μετά την αλλαγή του έτους

Το αποκάλυψε στο Tik Tok

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα, λίγο πριν "φύγει" το 2022, βρέθηκε στην Ελλάδα, εμφανίστηκε στο Madwalk και "ξετρέλανε" τον κόσμο με την ερμηνεία και τον χορό της, καθώς η παρουσία της είχε λείψει γενικότερα στο ελληνικό κοινό (δείτε εδώ τι συνέβη στα παρασκήνια με την Μαριέττα Χρουσαλά). Η ίδια, λοιπόν, είχε εξηγήσει πως θα ήθελε να επιστρέψει στη χώρα ξανά, αλλά δεν είναι σίγουρη πως μπορεί να συμβεί αυτό, διότι τα παιδιά της και η προσαρμογή τους είναι κάτι που δεν ξέρει αν θα είναι εύκολο (δείτε εδώ την κόρη της).

Βέβαια, εξήγησε πως εάν υπήρχε κάποια καλή πρόταση για κάποιο σόου, θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρά να κάνει ένα ακόμα comeback, δίνοντας χαρά στους πιστούς θαυμαστές της.

«Θα ήθελα να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα αλλά δεν θέλω τα παιδιά μου να χάσουν τους φίλους και τους παππούδες τους», αποκάλυψε για την ζωή της στην Αμερική. «Τα παιδιά μου δεν έχουν ιδέα ότι είναι διάσημη», είχε πει.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της: «Θα σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω κριτής στο fame story. Πιστεύω θα μπορούσα να τους δώσω συμβουλές».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πως φτιάξει τα μελομακάρονα είπε «Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα, κρεμμύδια... Αν άκουσα μακαρόνια στο μυαλό μου. Λατρεύω μελομακάρονα όπως τα κάνει η μαμά μου και να είναι μικρά για να τρώω ένα αλλά να παίρνω πέντε». Όπως ήταν λογικό όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Οι στόχοι της Καλομοίρας για το 2023

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, μιας που ξεκίνησε η νέα χρονιά, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα της τα όνειρα και συγκεκριμένα τους στόχους της για όσα θέλει να συμβούν σε αυτή. Δεν μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, αλλά επικεντρώθηκε στην οικογένειά της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως θέλει να γίνει καλύτερη μαμά, μέσα στο οποίο περιλαμβάνεται και το γεγονός πως θέλει να μάθει να μαγειρεύει πιο υγιεινά, ενώ τόνισε πως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά της θέλει να είναι η αντιμετώπιση του άγχους της.

«Φέτος θέλω να δουλέψω το άγχος μου. Μου το είπε και ο θεραπευτής μου ότι πρέπει να κάνω ανάσες… Αυτός είναι ο στόχος μου για το 23, να μην αγχώνομαι για βλακείες και να είμαι πιο ήρεμη. Το δεύτερο πράγμα που έχω θέσει ως στόχο είναι, να μάθω κάποιες καινούργιες πιο υγιεινές συνταγές. Ο τρίτος μου στόχος είναι να είμαι όσο καλύτερη μαμά μπορώ.

Να τους μάθω να διαβάζουν ελληνικά, μιλάνε αλλά το διάβασμα το δουλεύουμε και να στρώνουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί. Αυτά τα τρία είναι οι στόχοι μου για το 2023», είπε χαρακτηριστικά στο Tik Tok.