ΑΝΤ1: Εκτός εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συμβαίνει

Μόνης στον αέρα η Μαρία Αναστασοπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Εκτός εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης - Τι συμβαίνει

Σήμερα 4/1 η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, έκανε έναρξη χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Η Μαρία Αναστασοπούλου για ακόμη μια ημέρα καλημέρισε τους τηλεθεατές της χωρίς τον συμπαρουσιαστή της στην διπλανή καρέκλα.

"Εξαφανισμένος" από το Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης

Γενικά ο παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα βρέθηκε αρκετές ημέρες εκτός πλατό λόγω της υγείας του, καθώς νόησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ αγχωτικές για εμάς, διότι νόσησε με κορωνοϊό ο πατέρας μου. Ήταν κάτι που θα γινόταν. Τρία χρόνια πρόσεχε πάρα πολύ, φορώντας μάσκα και χρησιμοποιώντας αντισηπτικά. Ευτυχώς το περνάει ήπια, τον παρακολουθούν οι γιατροί. Έχει κουραστεί, προτιμά να αποσυρθεί από μπροστά και να προχωρήσει στο πίσω κομμάτι, πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμος για όποιον αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα. Τη Μαρία Αναστασοπούλου τη συμπαθώ και εκτιμώ πάρα πολύ. Θα μπορούσε μόνη να αναλάβει την εκπομπή, με την υποστήριξη του πατέρα μου από πίσω», είχε αποκαλύψει ο γιος του σχετικά με την κατάσταση του.

Στις 27/12 βέβαια ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στην εκπομπή και είπε «Καλημέρα Ελλάδα, ήρθε ο Λάζαρος, αναστήθηκε. Δε θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία που είμαι στο δεύτερο σπίτι μου. Χρόνια πολλά, να είστε γεροί και ευτυχισμένοι. Υγεία πάνω από όλα. Υγεία, μετά από αυτό που πέρασα 18-19 μέρες. Μου έλειψε ο χώρος. Βγήκα μόνο χθες έξω. Παρασκευή κάναμε την τελευταία εκπομπή πριν τα Χριστούγεννα. Το βράδυ της ημέρας εκείνης βγήκα αρνητικός. Έκανα κατάχρηση από rapid test. Πρέπει να είχα κάνει γύρω στα 50 rapid test όλες αυτές τις μέρες. Τη μύτη την έχω ξεχειλώσει».

Για μία ακόμη ημέρα όμως οι τηλεθεατές σήμερα 4/1, δεν είδαν τον παρουσιαστή της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα (δείτε πως πάει σε τηλεθέαση) στο πλευρό της Μαρίας Αναστασοπούλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι για δύο μέρες εκτός εκπομπής την Τετάρτη και την Πέμπτη 4 και 5 Ιανουαρίου αντίστοιχα λόγω ενός προγραμματισμένου ταξιδιού.