«Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα είναι...» - Οι νέες αποκαλύψεις της Μαίρης Συνατσάκη για την νεογέννητη κορούλα της 

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Mairi Sinatsaki
Instagram / Mairi Sinatsaki

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν μερικές εβδομάδες η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, με τον ερχομό της κορούλας τους να έχει συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία (δείτε εδώ το βίντεο με την στιγμή που η Μαίρη ανακοινώνει στους φίλους της την εγκυμοσύνη της).

«Είχα πει στον ψυχολόγο μου “θέλω να κοιτάξουμε να δούμε μη συμβεί καμιά επιλόχειος και αν συμβεί να την αντιμετωπίσουμε” δηλαδή δεν με φόβιζε. Απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Εάν κρατήσει αυτό το συναίσθημα της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή ξεκινάς με ένα πάρα πολύ χαρούμενο συμβάν και γεγονός και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι γύρω σου και και και είναι λίγο παράταιρο να νιώθεις εσύ μόνος σου τη θλίψη», είχε αναφέρει η Μαίρη πριν λίγες μέρες σχετικά με τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της (δείτε εδώ την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία).

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει αφιερωθεί πλήρως στην ανατροφή της μικρής και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις έως τώρα εμπειρίες της από την νέα αυτή πια ζωή.

Μάλιστα, αυτή τη φορά, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικά βίντεο μέσα από τα οποία αποκαλύπτει το μεγαλύτερο επίτευγμά της ως νέα μανούλα.

Οι νέες αποκαλύψεις της Μαίρης Συνατσάκη για την νεογέννητη κορούλα της

«Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό το στόρι. Αυτή είναι η 4η φορά. Μετά το βλέπω και λέω: ”Κοπέλα μου πώς μιλάς έτσι; Έχεις ξεχάσει τι γίνεται;”. Έχω ξεχάσει πώς γίνεται. Όλο και όλο που θέλω να σας πω είναι χρόνια πολλά. Καλή χρονιά εύχομαι να έχετε περάσει όμορφα. Και να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε κάποια κοινωνική δομή για να δώσω μωρουδιακά πράγματα, τα οποία στη μικρή πολύ σύντομα (δεν θα κάνουν) γιατί μεγαλώνει και με πολύ ωραίο ρυθμό.

Το μεγαλύτερο μου επίτευγμα αυτό το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχω μάθει να κάνω μόνη μου λευκούς ήχους. Σαν τον απορροφητήρα που είναι σωτήριος δεν είμαι, αλλά έχω μάθει να κάνω αυτό το shshshs και να την ηρεμώ» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.