«Έχουμε δουλίτσα μπροστά μας ακόμη αλλά...» - Το σώμα της Λάουρα Νάργες 3 μήνες μετά την γέννα του γιου της 

Η φωτογραφία από το γυμναστήριο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Laura Narjes
Instagram / Laura Narjes

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε πριν τρεις μήνες η Λάουρα Νάργες, η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι, με το ζευγάρι να απολαμβάνει πλήρως την νέα του καθημερινότητα (δείτε εδώ το βίντεο της Λάουρα με τον απολογισμό του 2022)

Μάλιστα πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, το αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι σκέφτεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του μαζί με την βάφτιση του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, και οι 2 επιθυμούν να γίνουν οι 2 τελετές μαζί στο τέλος της επόµενης χρονιάς. Ο µικρός, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει, κάτι που είχε αποκαλύψει λίγο πριν τον ερχομό του μωρού ο τραγουδιστής μέσα από μερικές δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες.

Την ίδια στιγμή, η Λάουρα Νάργες, παρά τις πολλές της υποχρεώσεις και ευθύνες, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Το σώμα της Λάουρα Νάργες 3 μήνες μετά την γέννα του γιου της

Η ίδια μάλιστα φαίνεται αποφασισμένη να επανέλθει στα προηγούμενα κιλά της για αυτό και έχει ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική. Σήμερα 4/1 μάλιστα, η Λάουρα επισκέφτηκε το γυμναστήριό της και αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία, όπου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το σώμα της, τρεις μήνες μετά τη γέννα.

«Έχουμε δουλίτσα μπροστά μας ακόμη αλλά είμαστε αισιόδοξοι! Στόχος: juicy summer body» έγραψε η Λάουρα Νάργες στην εν λόγω φωτογραφία.

Το σώμα της Λάουρα Νάργες 3 μήνες μετά την γέννα του γιου της 

Πριν από μερικές μέρες, επίσης, θέλησε να μιλήσει για τα σημάδια που της έχει αφήσει η εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και αποκάλυψε τις ραγάδες που απέκτησε την τελευταία εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, οι οποίες ήταν αρκετά έντονες γι΄αυτό και αποφάσισε να επισκεφθεί τον δερματολόγο της προκειμένου να δει πως θα μπορέσει να τις μειώσει.

Για αυτό λοιπόν δοκίμασε μια θεραπεία και μας έδειξε τα πρώτα σημάδια μετά από αυτή μέσω μιας φωτογραφίας (δείτε την εδώ).