Αυτοκινητιστικό ατύχημα για την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη - Ποια η κατάστασή τους

«Αφού γλυτώσαμε τον γκρεμό...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photos
NDP Photos

Δύσκολοι ήταν οι τελευταίοι μήνες για τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαρία Αντωνά, καθώς ο πρώτος χρειάστηκε να αποχωριστεί για 6-7 μήνες την αγαπημένη του, λόγω της συμμετοχής του στο Survivor (δείτε εδώ τι είχε πει η δεύτερη για την περίοδο που έλειπε ο αγαπημένος της). Ωστόσο, το ζευγάρι παρέμεινε ενωμένο και ερωτευμένο και μάλιστα μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, έβαλαν μπρος τον γάμο τους.

«Δεν έχω μετακομίσει ακόμα, βρισκόμαστε όμως σε μια διαδικασία που το σπίτι είναι γεμάτο με κούτες και βαλίτσες και μιας και βλέπει το δικό μου το αγόρι να του δώσω πολλά φιλάκια. Είμαι σε μια φάση μετακόμισης, μετράμε αντίστροφα και για άλλα ευχάριστα πράγματα.

Ο γάμος θα γίνει σε κάτι από λιγότερο από δύο. Να έχετε στο μυαλό σας το νούμερο δύο. Δύο μήνες θα είναι, δύο εβδομάδες, δύο μέρες, δύο ώρες; Τον χάρηκα τον Άρη. Δεν μείναμε και πολύ μόνοι μας, ερχόντουσαν συνέχεια παιδάκια για φωτογραφίες και άνθρωποι να του μιλήσουν» είχε πει η δημοσιογράφος πριν καιρό.

Ωστόσο πριν από έναν μήνα έγινε γνωστό πως ο γάμος τους αναβλήθηκε καθώς σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, οι δυο τους πήραν αυτή την απόφαση διότι τα πράγματα στην οικογένειά τους δεν είναι πολύ καλά και γι' αυτό θέλησαν να περιμένουν μέχρι τη στιγμή όλοι θα είναι σε θέση να γιορτάσουν μαζί τους.

Μάλιστα, δεν ήταν η μόνη αναποδιά που τους έτυχε, καθώς πριν από μερικές μέρες η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως πολύ πρόσφατα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς άγνωστοι έφτιαξαν προφίλ με τις δικές της φωτογραφίες σε εφαρμογή γνωριμιών και χρησιμοποιούσαν αυτό το ψεύτικο προφίλ για να προσεγγίζουν άντρες και να μιλούν μαζί τους. Η ίδια δεν γνώριζε τίποτα, μέχρι που κάποια στιγμή τα στοιχεία αυτά και οι εικόνες έφτασαν στα μάτια του Άρη Σοϊλέδη, με την ίδια να μπαίνει σε μία διαδικασία να δίνει εξηγήσεις χωρίς να φταίει (δείτε εδώ τι είπε η δημοσιογράφος).

Ατύχημα για Αντωνά & Σοϊλέδη

Το χειρότερο από όλα όμως τους περίμενε λίγο μετά την έλευση του νέου έτους και συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης 4/1. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι είχε ένα ατύχημα με το αμάξι τους.

Όπως έδειξε η Μαρία Αντωνά μέσα από τα Instagram Stories της, το αμάξι «έφυγε» και παραλίγο να πέσει στον γκρεμό, ωστόσο πλέον όλα είναι καλά και δεν έγινε τίποτα χειρότερο.