Θύμα απάτης η Μαρία Αντωνά - Παραλίγο να "καεί" η σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Άκρως αποκαλυπτική ήταν στην σημερινή (29/10) εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, η Μαρία Αντωνά, η οποία, αφού ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Σταυρούλα Χρυσαειδή (δείτε εδώ γιατί), η οποία χώρισε μετά από τρεις μήνες γάμου (δείτε εδώ το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά στο ζευγάρι), αναφέρθηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα, το οποίο όμως θα μπορούσε να έχει επηρεάσει πολύ αρνητικά την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος εξήγησε πως πολύ πρόσφατα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς άγνωστοι έφτιαξαν προφίλ με τις δικές της φωτογραφίες σε εφαρμογή γνωριμιών και χρησιμοποιούσαν αυτό το ψεύτικο προφίλ για να προσεγγίζουν άντρες και να μιλούν μαζί τους.

Θύμα απάτης η Μαρία Αντωνά

Η ίδια δεν γνώριζε τίποτα, μέχρι που κάποια στιγμή τα στοιχεία αυτά και οι εικόνες έφτασαν στα μάτια του ποδοσφαιριστή και συντρόφου της, με την ίδια να μπαίνει σε μία διαδικασία να δίνει εξηγήσεις χωρίς να φταίει. Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν από λίγες ημέρες, άλλος ένας γνωστός δημοσιογράφος έπεσε θύμα απάτης, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο.

«Σε εφαρμογή που ήταν για γνωριμίες για σχέσεις και όσο εγώ ήμουν σε σχέση, υπήρχε προφίλ κανονικό με τη φωτογραφία μου και έστελνε μηνύματα κανονικά να βγούνε και μετά τα στέλνανε στον Άρη και λέγανε “Να, μιλά και με άλλους”, ενώ εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο προφίλ», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Πώς γιόρτασαν την επέτειο των 5 χρόνων τους

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα από τα ζευγάρια που έγιναν γνωστά στο κοινό εξαιτίας της συμμετοχής του δεύτερου στο Survivor 5, όπου με κάθε ευκαιρία μιλούσε για την καλή του και τον γάμο που θα ετοίμαζαν μόλις θα έβγαινε από το παιχνίδι. Μπορεί ο γάμος να έχει αναβληθεί (δείτε εδώ γιατί), όμως ο έρωτάς τους δεν περνάει με τίποτα και οι δυο τους θα περιμένουν με ενθουσιασμό την ημέρα που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας όσο κι αν αυτή αργήσει.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, επομένως η αναμονή γι' αυτούς είναι παιχνιδάκι. Πρόσφατα, μάλιστα, έκλεισαν 5 χρόνια σχέσης και το γιόρτασαν με πολλούς τρόπους. Αρχικά, ένας από τους μέλλοντες κουμπάρους του, ο Κώστας Φραγκολιάς, τους ετοίμασε ολόκληρη έκπληξη στο πλατό του Happy Day (δείτε εδώ τι σκαρφίστηκε), αλλά στη συνέχεια γιόρτασαν και μόνοι τους στο σπίτι τους σβήνοντας άλλη μία τούρτα. η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τους εορτασμούς και η τούρτα που διάλεξαν εκείνοι ήταν λευκή με κόκκινα γράμματα, καρδιές και ένα ερωτευμένο ζευγάρι και πάνω σε αυτήν είχαν τοποθετήσει το κεράκι με το νούμερο πέντε.

Αντωνά - Σοϊλέδης επέτειος

Μαρία Αντωνά Άρης Σοιλέδης τούρτα

Μαρία Αντωνά Άρης Σοϊλέδης επέτειος