Αντί να το ανακοινώσουν στον ΑΝΤ1, το ανακοίνωσαν στον ALPHA - Χαμός στον σταθμό του Αμαρουσίου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αντί να το ανακοινώσουν στον ΑΝΤ1, το ανακοίνωσαν στον ALPHA - Χαμός στον σταθμό του Αμαρουσίου

Κάθε Σαββατοκύριακο απολαμβάναμε τον Νίκο Κοκλώνη στο ψυχαγωγικό μουσικό show του, «J2US» μέσα από την συχνότητα του Alpha, που ο τελικός έγινε πριν από λίγες μέρες (δείτε εδώ ποιος κέρδισε). Βέβαια, ο παρουσιαστής και παραγωγός, δεν άφησε μέρα να πάει χαμένη, σε ότι έχει να κάνει με την καριέρα του.

Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Κοκλώνης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και δεν διστάζει να δοκιμάζει και να προσπαθεί να "σώσει" ότι αναλαμβάνει όπως και με το Show του Alpha. Αυτή την φορά, θα μεταφερθεί από την prime time, στην... απογευματινή ζώνη.

Η ανακοίνωση του ALPHA για τηλεπαιχνίδι του ANT1

Έκανε γνωστή, ο Νίκος Κοκλώνης την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ALPHA και για έναν ακόμη μουσικό και διασκεδαστικό κύκλο του J2US, o παραγωγός και παρουσιαστής φαίνεται πως επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 πέρα από το Family Game με ΣεφερλήΤσαβαλιά και αυτή τη φορα σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, ετοιμάζεται για λογαριασμό του καναλιού του Αμαρουσίου ένα ριάλιτι σόου με τίτλο «Doctor Oz» το οποίο σχετίζεται με ιατρικά θέματα, ευεξίας και ιατρικές συμβουλές από τον Doctor Oz, ενώ η αμερικανική εκδοχή την παραγωγή της οποίας υπογράφει η Οπρα περιλαμβάνει και ένα πιο κοινωνικό κομμάτι με αληθινά εγκλήματα και συνεντεύξεις.

Στις ΗΠΑ, αυτή η εκπομπή προβάλλεται από το 2009 μεχρι και το 2021 όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφιος με τους Ρεπουμπλικανούς διεκδικώντας μια έδρα στην πολιτεία της Πενσυλβάνια. Η εκπομπή θεωρείται άκρως αμφιλεγόμενη στην Αμερική καθώς από τη μια έχει διάφορες διακρίσεις με βραβεία ΕΜΜΥ αλλά από την άλλη έχει δεχθεί δριμεία κριτική για τα θέματα με τα οποία πραγματεύεται.

Οσο για την πρεμιέρα αναμένεται το συντομότερο δυνατό, δηλαδή μέσα στον Φεβρουάριο καθώς το κανάλι βιάζεται να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να ανταγωνιστεί το My style rocks που ρπόσφατα έγινε γνωστή η είδηση για το μοντέλο που μπορεί να υπογράψει (δείτε εδώ ποια) του ΣΚΑΪ, αλλά και να προλάβει την προεκλογική περίοδο.