Εκτός "Ποιος είναι πρωινιάτικα" ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μαρία Αντωνά - Η ανακοίνωση της Μπέττυς Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκτός

Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την Μπέττυ Μαγγίρα και την ομάδα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, καθώς την Πέμπτη 5/1 οι ελλείψεις ήταν πολλές. Η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Τετάρτης 4/1 αντιμετώπισε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα την ώρα που βρισκόταν στο αμάξι της με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή τους), με αποτέλεσμα να μπει μπορεί να βρίσκεται live, ωστόσο δεν είναι η μόνη που απουσιάζει (πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει πως έπεσε και θύμα απάτης).

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να καλημερίζει το κοινό της έχοντας μόνο δύο από τους τρεις άντρες του πλατό, όπου και παρατηρήθηκε πως λείπει ο Δημήτρης Μακαλιάς. «Αποδεκατιστήκαμε», είπε χαρακτηριστικά η ίδια εξηγώντας πως ο συνάδελφός της είναι άρρωστος.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Δημήτρη Μακαλιά

Λίγο αργότερα, μάλιστα, εκείνος αποφάσισε να βγει στον "αέρα" μέσω skype για να ενημερώσει για την κατάστασή του, επισημαίνοντας πως νοσεί με κορωνοϊό, αλλά αισθάνεται αρκετά καλά και δεν έχει κανένα σύμπτωμα πλέον.

«Παιδιά εγώ να σας πω ότι νιώθω τέλεια, αλλά δυστυχώς βγαίνω θετικός τέταρτη μέρα, ελπίζω πολύ άμεσα να είμαι πίσω, τι να πω. Εγώ και με θετικό τεστ θα έρθω», ανέφερε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα επενέβη και ο γιος του, κάνοντας τους συνεργάτες του να "λιώσουν" από την γλύκα του.