«Έβλεπα φωτογραφίες γυναικών και έκλαιγα γιατί...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Όλα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έβλεπα φωτογραφίες γυναικών και έκλαιγα γιατί...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Το πρωί της Πέμπτης (5/1) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν διάφορες δηλώσεις από τους έλληνες celebrities. Μια από αυτούς ήταν και η Λάουρα Νάργες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την ώρα που γυμνάζονταν και έιχε γράψει στην λεζάντα, ότι έχει ακόμη "δουλίτσα" (δείτε την εδώ), κάτι που η Ελεονώρα Μελέτη δεν άφησε ασχολίαστο.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega, που πρόσφατα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με πολυαγαπημένη της κόρη και την έκπληξη που της έκανε ο... Άγιος Βασίλης (δείτε εδώ την ανάρτηση) αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με τα social media και το "σωστό" σώμα που προβάλλεται ώς πρότυπο.

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη της

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής, τόνισε πως εκτίμησε ιδιαίτερα την κίνηση αυτή της Λάουρα Νάργες, καθώς οι περισσότερες γυναίκες σε αντίστοιχες περιπτώσεις δέχονται πολλά αρνητικά μηνύματα τόσο για τα κιλά τους όσο και για την εμφάνισή τους.

«Εγώ ένιωσα τεράστιο σεβασμό για την Λάουρα, διότι είναι φωτογραφίες που θεωρώ ότι αντιπροσωπεύουν τον μέσο όρο της γυναίκας που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Είναι μια φωτογραφία που εγώ είχα τεράστια ανάγκη να δω όταν είχα γεννήσει το παιδί μου, γιατί και εγώ κάπως έτσι ήμουνα και ένιωθα περίεργα και με το σώμα μου και με τη διάθεσή μου», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Έβλεπα φωτογραφίες άλλων γυναικών και έκλαιγα. Έβλεπα μια λεχώνα που ήταν την ίδια περίοδο με εμένα και έλεγα εγώ γιατί όχι. Τα media δεν προωθούν την εικόνα της Λάουρας, προωθούν το μοτίβο της τέλειας γυναίκας, που ήταν μοντέλο και πριν και είναι σαν να το έχει βγάλει από το στόμα. Εγώ στο μαιευτήριο ένιωθα ότι οι γυναίκες ήμασταν έτσι».

«Μια μαμά όταν γεννάει, που είναι και σε μια ευάλωτη κατάσταση ξέρετε πόσα μηνύματα δέχεται; Από το περιοδικό που θα της πει “χάστε μέσα σε δύο μήνες τα κιλά της γέννας”, μα δεν γίνεται μέσα σε τόσο λίγο να χάσεις τα κιλά της γέννας. Δέχεται βομβαρδισμό και αυτό που έκανε η Λάουρα ήταν ανακούφιση. Ένα δημόσιο πρόσωπο έχει το θάρρος της γνώμης να βγάλει αυτή τη φωτογραφία και να πει “έχουμε δουλειά μπροστά μας” είναι μια τονωτική ένεση», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Τέλος, η παρουσιάστρια σημείωσε: «Δεν είναι πάντα η καλύτερη φάση της ζωής μιας γυναίκας, γιατί όταν βλέπεις το σώμα σου να έχει ξεχειλώσει, να έχεις τα ορμονικά σου που είναι μια έτσι μια αλλιώς, τα νεύρα σου είναι τσίτα, είναι όλα λίγο στα άκρα. Αν μπείτε σε φωτογραφίες άλλων γυναικών και δείτε σχόλια από άλλες γυναίκες, υπάρχουν πολλά αρνητικά. Αν σας φέρω να δείτε μηνύματα, θα κλαίτε».