«Όταν έμαθα ότι για τον μπαμπά μου...» - Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη της Ιλένια Ουίλιαμς

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν έμαθα ότι για τον μπαμπά μου...» - Σοκαρισμένη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη της Ιλένια Ουίλιαμς

Έχουν περάσει περίπου πέντε μήνες από την ημέρα που ο Ρόμπερ Ουίλιαμς, ο πατέρας της Ιλένια, έφυγε από τη ζωή και εκείνη δεν έχει σταματήσει να τον σκέφτεται στιγμή. Περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μπορεί με την μητέρα της (δείτε την εδώ), ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που προσπαθεί να εκδηλώσει τα συναισθήματά της μέσα από συγκινητικές αναρτήσεις της για εκείνον (δείτε εδώ τι έγραψε την ημέρα των γενεθλίων του)

Η ίδια, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης 5/1 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, και μίλησε για τον θάνατο αυτό, ο οποίος την έχει στιγματίσει. Εξήγησε, μάλιστα, πως συμπεριφερόταν μετά την απώλειά του στους υπόλοιπους συγγενείς της, ενώ αποκάλυψε και πως πέρασε αυτές τις γιορτές χωρίς εκείνον δίπλα της να της τραγουδά, όπως συνήθιζε να κάνει.

Συγκινεί η Ιλένια Ουίλιμς για τον θάνατο του πατέρα της

«Οι φετινές γιορτές ήταν πολύ δύσκολες και περίεργες αλλά ευτυχώς είχα τη δουλειά και ξεχνιόμουν εκεί πέρα. Δεν μπορείς να την σκέφτεσαι, προσπάθησε να μην το νιώσω τόσο πολύ, δηλαδή δεν στόλισα, δεν μου έβγαινε αλλά κάθε πρώτο είναι και δύσκολο», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε σοκάροντας την Φαίη Σκορδά: «Όταν έμαθα ότι τα πράγματα με τον μπαμπά μου δυσκολεύουν θέλησα να περάσω περισσότερο χρόνο με τους δικούς μου. Είχα και την επιλογή, με στήριξε και το κανάλι (MAD), αλλά όταν φτάσαμε στο σημείο που μας έδωσαν ένα χρονικό περιθώριο, τότε παραιτήθηκα. Το καλοκαίρι όμως, έφυγα και πήγα να δουλέψω σεζόν, είχα την ανάγκη και με βοήθησε πάρα πολύ».