Φανερά ανανεωμένη η Χριστίνα Κοντοβά μετά τον χωρισμό με τον Τζώνη Καλημέρη - Ο κακός χαμός με την ανάρτησή της

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά έζησε έναν πολύ μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Τζώνη Καλημέρη για 5,5 χρόνια, ωστόσο πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός πως αποφάσισαν να υιοθετήσουν ένα παιδί μαζί, για το οποίο η πρώτη ταξίδεψε και έμεινε στην Αφρική για να καταφέρει να το πάρει (δείτε εδώ τι συνέβη στην τελευταία τους έξοδο μετά τον χωρισμό).

Οι δυο τους επέλεξαν να χωρίσουν πριν την περίοδο των γιορτών, επομένως η διάσημη σχεδιάστρια με το που ξεκίνησαν οι διακοπές πήρε την κόρη της, την μικρή Ada και ταξίδεψε σε άλλη ήπειρο, στη μακρινή Ζανζιβάρη. Εκεί βρίσκονται μέχρι και τώρα και η ίδια δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από τις περιπέτειές τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι παρατηρήθηκε και η αλλαγή που πραγματοποίησε το παιδί της μετά τον χωρισμό των γονιών της.

Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Χριστίνα Κοντοβά μετά τον χωρισμό

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τη ζεστασιά της Αφρικής κάνοντας βουτιές στον Ωκεανό! Η Χριστίνα Κοντοβά από την ημέρα που έγινε μητέρα της Ada είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά και κάθε ημέρα είναι για εκείνη μια μικρή γιορτή.

Μάλιστα, η σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε διάφορες φωτογραφίες με την κόρη της, να φαίνονται και οι δύο ευτυχισμένες το λιγότερο και γαλήνιες, περνώντας ωραία μακριά απ' όλους και απ' όλα, χωρίς να έχουν τίποτα στο κεφάλι της.

Η Χριστίνα Κοντοβά σε διακοπές με την κόρη της.

Επιπλέον, η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε ένα βίντεο της στην παραλία του νησιού να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και ένα αέρινο μαύρο παρεό να ταιριάζουν "γάντι" για να μην ξεχνάμε το επάγγελμα της φυσικά και έτρεχε ανέμελη και γαλήνια, με το χαμόγελο της να δίνει δύναμη στους ακόλουθους της, μιας και δεν δίστασαν να σχολιάσουν με θετικά λόγια τις διακοπές της σχεδιάστριας.


Τις προάλλες δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τη παραλία, κατά τις οποίες πόζαρε με ολόσωμο μαγιό με ανοιχτή πλάτη καθιστή στην άμμο, αλλά και όρθια δείχνοντας την πίσω όψη της και η αλήθεια είναι πως φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ, με αποτέλεσμα να γεμίσει με μηνύματα και ατελείωτα like.

Το γεγονός πως ξέφυγε λίγο από την καθημερινότητά της της έχει κάνει καλό, ενώ το ότι η Ada το διασκεδάζει τόσο πολύ την κάνει να γεμίζει χαρά.

Χριστίνα Κοντοβά μαγιό

Χριστίνα Κοντοβά σώμα

Να σας θυμίσουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης σε μία σπάνια εμφάνισή του στο Πρωινό είχε αναφερθεί με συγκινητικά λόγια για την υιοθεσία της μικρής Ada και την Χριστίνα Κοντοβά: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» .