Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Η αλλαγή στη ζωή της μικρής Ada μετά τον χωρισμό τους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης μετά από 5,5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ γιατί). Οι δυο τους έδειχναν πως ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, με τον δεύτερο να στέκεται στο πλευρό της σχεδιάστριας στο ταξίδι της υιοθεσίας της μικρής τους κόρης, της Ada, αλλά δεν κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι και έτσι θεώρησαν πως ήταν καλύτερο για όλους να ακολουθήσουν διαφορετική πορεία στη ζωή.

Οι τρεις τους, όμως, βρίσκονται που και που για το χατίρι του παιδιού τους, καθώς πάντα θα είναι η προτεραιότητά τους, όποιες κι αν είναι οι δικές τους διαφορές (δείτε εδώ τι συνέβη στην τελευταία τους κοινή εμφάνιση). Μαμά και κόρη, βέβαια, θέλησαν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά κάνοντας ένα ταξίδι σε άλλη ήπειρο, πολύ μακριά από τον θόρυβο της Αθήνας και έτσι κατέληξαν στην Ζανζιβάρη.

Η αλλαγή στη ζωή της μικρής Ada μετά τον χωρισμό του Τζώνη Καλημέρη και της Χριστίνας Κοντοβά

Η μανούλα δημοσιεύει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις περιπέτειές τους, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό πως κάτι άλλαξε για την μικρή Ada. Μέχρι τώρα την βλέπαμε με κοντά μαλλάκια πιασμένα σε κοτσίδα, ωστόσο φαίνεται πως μπήκε στο πνεύμα του πολιτισμού που βρίσκεται αυτές τις ημέρες και τόλμησε να τα αλλάξει. Έκανε, λοιπόν, ράστα και τα μαλλιά της φαίνονται πιο μακριά και παιχνιδιάρικα από ποτέ. Μάλιστα, φαίνεται πως το απολαμβάνει στο έπακρο.

Χριστίνα Κοντοβά Ada
Instagram / Χριστίνα Κοντοβά

Πίσω στην Ελλάδα, πριν φύγουν, στόλισαν και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και στις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Κοντοβά φάνηκε πως στις μπάλες αυτού αναγράφεται τόσο το όνομα της Χριστίνας Κοντοβά όσο και της μικρής Ada.

Χριστίνα Κοντοβά κόρη