Φώτης Σεργουλόπουλος - Τζένη Μελιτά: Την έκαναν ένα με το πάτωμα - "Σούσουρο" με το σκετσάκι τους για την Εύη Βατίδου

Ξεκαρδιστικό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος - Τζένη Μελιτά: Την έκαναν ένα με το πάτωμα -

Η Εύη Βατίδου (δείτε εδώ τις πλαστικές που έχει κάνει) τις προάλλες έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες συζητήθηκαν ιδιαίτερα, καθώς η ίδια μιλούσε για την λαϊκή αγορά σαν να ακούει πρώτη φορά για αυτή. Έτσι, η ομάδα του Happy Day αποφάσισε να την πάει σε μία.

Ωστόσο, έκανε τα πράγματα χειρότερα, καθώς δεν πήρε καθόλου μετρητά μαζί της και θεώρησε πως μπορεί να πληρώσει άνετα με κάρτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σχολιαστεί ακόμη περισσότερο, με το κοινό να ξεσπά σε γέλια στα social media με την συμπεριφορά της.

Μελιτά & Σεργουλόπουλος "ξεφτίλισαν" την Εύη Βατίδου

«Η πραγματικότητα είναι ότι έχει η λαϊκή τα καλύτερα φρούτα και στις καλύτερες τιμές», ανέφερε αρχικά η ίδια στη βόλτα που έκανε με την δημοσιογράφο του σταθμού και στη συνέχεια δε δίστασε να ρωτήσει έναν παραγωγό αν το κάθε κομμάτι αβοκάντο κοστίζει 5,90 ή αν η τιμή αυτή είναι για ένα κιλό.

«Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, έχω συνηθίσει και πηγαίνω στο super market και ό,τι είναι μου το φέρνει η μαμά από τη λαϊκή. Εγώ δεν έχω και πολλές μαγειρικές και θέλω πιο λίγα πράγματα. Για μια οικογένεια που θέλει να γεμίσει το καλάθι του νοικοκυριού είναι προφανές ότι οι τιμές είναι καλύτερες… Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχουμε και μετρητά… Δεν το ήξερα αυτό», συμπλήρωσε έπειτα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους πάγκους με τα ρούχα και τα κοσμήματα απ' όπου, όπως είπε, δεν είχε περάσει ποτέ ξανά και αρνήθηκε να αγοράσει το οτιδήποτε από εκεί.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω δημιούργησαν ένα ξεκαρδιστικό σκετσάκι στον αέρα της εκπομπής τους, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στην ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης 5/1 και άφησαν τους τηλεθεατές τους άφωνους.