«Δεν με αφορούν οι προτάσεις του! Κάποια πράγματα καλό είναι να τα σπουδάζουμε, να τα...» - "Κόλαφος" ο Χατζηγεωργίου κατά του Ντάνου

Η αιχμηρή απάντησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν με αφορούν οι προτάσεις του! Κάποια πράγματα καλό είναι να τα σπουδάζουμε, να τα...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Πέμπτης, 5/1 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη συμμετοχή του σε σίριαλ και ταινίες.

Να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ντάνου έχει ακουστεί και σχολιαστεί εκτενώς, λόγω της ασχολίας του με τον χώρο της υποκριτικής. Πρόσφατα μάλιστα διάφορα δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα υποδυθεί τον Αλέξανδρο Υψηλάντη στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια, κάτι που έκανε έξαλλο τον Γιάννη Σμαραγδή, διαψεύδοντας τα όλα (δείτε εδώ την απάντησή του).

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, επικράτησε ξανά κάτι αντίστοιχο, καθώς ακούστηκε πως Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών στο Τμήμα Ηθών. (διαβάστε εδώ περισσότερα) κάτι που επίσης διέψευσε ο Μανούσος Μανουσάκης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε γίνει και η ιστορία με τον Γιάννη Σμαραγδή; Τώρα επανέρχεται. Εγώ δεν ξέρω καν ποιος είναι. Μήπως τα φτιάχνει αυτός μόνος του; Γιατί είναι η δεύτερη φορά τώρα. Δεν το γνωρίζω. Μόνος του τα κάνει. Σε δουλειά μου θα έπαιρνα κάποιον ο οποίος θα ήταν αποφασισμένος να δουλέψει, να μελετήσει, να ασχοληθεί» (δείτε εδώ το βίντεο με την συνέντευξή του).

Η απάντηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Όσον αφορά τον Ντάνο και τις προτάσεις του, δεν με αφορούν. Φαντάζομαι ότι οι προτάσεις δεν είναι ούτε από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ούτε από τον Λάνθιμο που να κάνει σοβαρή δουλειά και να θέλει να κάνει όμορφα πράγματα τηλεοπτικά.

Κάποια πράγματα καλό είναι να τα σπουδάζουμε, να τα διδασκόμαστε. Αν δεν έχουμε κάνει και είμαστε τόσο ταλαντούχοι, μπράβο μας, με γεια μας, αλλά δεν έχω ακούσει κανένα θετικό σχόλιο η αλήθεια είναι», απάντησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.