«Έμπλεξα με την...» - Το μεγάλο δράμα του Άγγελου Παπαδημητρίου από την σειρά "Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη"

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλανεύτρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έμπλεξα με την...» - Το μεγάλο δράμα του Άγγελου Παπαδημητρίου από την σειρά

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και εικαστικός με πολύπλευρη παρουσία στις τέχνες. Κυρίως αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά "Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη" αλλά και από το Fort Boyard το οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά από το 2004 έως το 2008 στο STAR με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και συμπαρουσιάστρια την Ορθούλα Παπαδάκου.

Πλέον απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επικεντρωθεί στο θέατρο. Σήμερα λοιπόν 6/1 προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast@star όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη».

Οι αποκαλύψεις του Άγγελου Παπαδημητρίου

«Χρωστώ σε δύο «φυλακισμένες» ηθοποιούς που με βοήθησαν, την Χρυσούλα Διαβάτη και την Τζέσυ Παπουτσή. Μου έδωσαν λίγο θάρρος να πιαστώ από κάπου. Αν βρω λίγη αγάπη, φυτρώνω σαν τα δεντράκια» ανέφερε ο Άγγελος Παπαδημητρίου για τη σειρά, περιγράφοντας παράλληλα κι αστείες σκηνές.

Στην συνέχεια μεταξύ άλλων, μίλησε και για το μεγάλο δράμα που έχει ζήσει: «Αυτό είναι το μεγάλο μου δράμα γιατί έμπλεξα με την τέχνη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πλανεύτρα. Η οικογένεια θέλει προσοχή κι η τέχνη σε οδηγεί στον εαυτό σου. Θα γίνεις εγωιστής, τα θέλεις όλα δικά σου και θα φτάσεις ένα πρωί μόνος, αλλά ευτυχισμένος βέβαια».

Η οικονομική καταστροφή

«Ήμασταν Έλληνες εύποροι. Είχα ρούχα καλύτερα, ταξίδια κι αυτοκίνητα… Όταν γνώρισα πραγματικά πλούσιους, λέω Θεέ μου είμαστε φτωχοί. Ήμασταν σε μικρόκοσμο και νόμιζα πως ήμασταν σαν Μπάκιγχαμ και πρίγκιπες. Είδα μετά την αγριότητα του χρήματος.

Όσο ανεβαίνεις τόσο βυθίζεσαι. Είχα φίλους που δεν τους βγήκε σε καλό κι η ζωή τους πιέστηκε από αυτό» ανέφερε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

«Οι γονείς μου δεν επηρεάστηκαν από αυτό και σε μια στιγμή τα έχασαν όλα. Οι επιχειρήσεις αυτά έχουν. Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι σταθερά, όπως στην Γαλλία, που έχουν παράδοση πολλές γενιές. Μπορείς να φτωχύνεις ή πλουτίσεις σε ένα απόγευμα. Στην Ελλάδα προσφέρεται αυτό. Δεν έχει ένα γερό περιουσιακό υπόβαθρο.

Ξαφνικά ένα πρωί ξυπνήσαμε φτωχοί. Το περίμενα. Ήμουν τότε 15. Ήξερα ότι αυτό που ζούμε είναι πλαστό. Έβλεπα ότι δεν έχει σάρκα κι οστά αυτή η εξουσία»