«Έφαγα μπουνιές και κλωτσιές! Έκανα υπομονή αλλά...» - Συγκλονίζει η Έφη Θώδη με το θρίλερ που βίωσε

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έφαγα μπουνιές και κλωτσιές! Έκανα υπομονή αλλά...» - Συγκλονίζει η Έφη Θώδη με το θρίλερ που βίωσε

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα της Έφη Θώδη σχολιάστηκε πολύ έντονα μετά από δημοσίευμα που έλεγε πως στο ταξίδι της στον Καναδά για συναυλία, την έπιασε αμόκ και φώναζε αλλά έκαιγε και πράγματα, ενώ δημιούργησε πρόβλημα και στο αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε δημοσίευμα της Espresso, όλα ξεκίνησαν πριν από το ταξίδι, όταν την μετέφερε η φίλη της στο αεροδρόμιο, με την ίδια να υποστηρίζει πως έπεσε θύμα κλοπής. Από τις φωνές και την ταραχή της, έφτασαν στο σημείο άνθρωποι της ασφάλειας και γιατροί, οι οποίοι έκριναν πως δεν μπορούσε να ταξιδέψει, γι' αυτό και το προξενείο ανέλαβε να πληρώσει την διαμονή της σε κάποιο ξενοδοχείο μέχρι να αισθανόταν η ίδια καλύτερα ψυχικά.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισε να κάνει τελικά το ταξίδι, όμως με το που έφτασε στο σπίτι που θα την φιλοξενούσε για τις υπόλοιπες ημέρες μαζί με την ορχήστρα την έπιασε κρίση πανικού και άρχισε να φωνάζει, να ξεσπά και να πετά αντικείμενα σε όλους, ούσα σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αρχίσει να καίει πράγματα, όλα αυτά χωρίς κανείς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη.

Η ίδια ωστόσο απάντησε στο δημοσίευμα αυτό και η απάντηση της είναι κόλαφος - δείτε την εδώ.

Η συνέντευξη της Έφης Θώδη μετά το εν λόγω δημοσίευμα

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορίας του δημοσιεύματος, προβλήθηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Super Κατερίνα. Αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει σε σχέση με την δουλειά της και στις κακοποιητικές σχέσεις που είχε.

«Μου γράφουν μερικοί στο Instagram ότι είσαι τελείως για τα πανηγύρια. Μα είναι μεγάλη ευλογία να πας στα πανηγύρια. Δεν πάει όποιος κι όποιος. Όταν ανεβαίνω πάνω στην πίστα, όποιος και να τραγουδήσει, εγώ κλέβω την παράσταση. Για αυτό τραγουδούσα τόσα χρόνια μόνη μου. Με την Χαρά Βέρρα είχαμε κοντραριστεί λίγο για τις αφίσες» είπε αρχικά.

«Δεν ήμουν τυχερή στα προσωπικά μου. Δεν πέρασα καλά. Όλα τα πέρασα και μπουνιές έχω φάει και κλωτσιές έχω φάει. Έκανα υπομονή μήπως αλλάξει, αλλά δεν άλλαζαν. Μετά τους έδιωξα. Τώρα είμαι μόνη μου με τον γιο μου και περνώ υπέροχα» πρόσθεσε.