«Σιγά μην πήγαινα σε All Star GNTM! Θα ήθελα να... » - Το "καρφί" της Θεοδώρας Ρασέλ για το ριάλιτι μόδας του Star

«Την έχουνε φάει την Βίκυ Καγιά, να ήταν η ζήλια ψώρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Σιγά μην πήγαινα σε All Star GNTM! Θα ήθελα να... » - Το

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 6/1 η Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά, αλλά και την ενημέρωση, με την οποία θέλει να ασχοληθεί.

«Αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία γιατί θέλω αν φύγει από πάνω μου η ρετσινιά , «το παιδί από το ριάλιτι». Δεν είναι ότι με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί καθόλου, απλά αύριο μεθαύριο πρώτα ο Θεός αν προκύψει να είμαι σε κάποια εκπομπή δεν θέλω να αναρωτιούνται τι έχει να μας πει και αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά η παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας (δείτε εδώ το βίντεο με όλες τις δηλώσεις της).

Οι δηλώσεις της Θεοδώρας Ρασέλ για το GNTM

«Δεν θεωρώ Κρουέλα τη Βίκυ Καγιά. Bullying σε καμία περίπτωση δεν δεχθήκαμε. Πίεση ναι και ίσως κάποιος να ήταν υπερβολικός. Πίεση είχα δεχθεί, αλλά bullying σε καμία περίπτωση.

Σιγά μην πήγαινα σε All Star GNTM, επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι θα γινώ; Θα γελάει ο κόσμος. Όσες φορές έχω στείλει μήνυμα στην Βίκυ Καγιά, πάντα απαντούσε. Όταν ξεχνιέσαι πάντα βρίσκεις κάτι να πεις για ανθρώπους που είναι μέσα στα πράγματα για να ασχοληθούν και λίγο μαζί σου. Την έχουνε φάει την Βίκυ Καγιά, να ήταν η ζήλια ψώρα. Είχα δεχθεί πρόταση για το πρωινό του Star, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Θα ήθελα να ασχοληθώ με την ενημέρωση. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει ε;», αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Ρασέλ.

Δείτε το απόσπασμα στο 3:30: