Στιγμές ευτυχίας για την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον σύντροφό της - Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Οι δημόσιες ευχές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον σύντροφό της - Οι αναρτήσεις τους στο Instagram

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εδώ και αρκετό καιρό έχει βρει την γαλήνη και τον έρωτα στα μάτια τους συντρόφου της, τον οποίο όσο μπορεί προσπαθεί να τον προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας. Βέβαια, κάνουν συχνά κοινές αναρτήσεις στα προφίλ τους στα social media, αφού δεν θέλουν να κρύψουν τη σχέση τους.

«Είμαι σε μια σχέση που με βοηθάει να ισορροπώ. Επειδή είμαι εργασιομανής και βάζω τη δουλειά πάνω απ’ όλα, έχω την τάση να βγάζω όλη μου την ένταση στα προσωπικά μου. Η σχέση μου είναι λίγο σαν σάκος του μποξ. Το καλό όμως είναι ότι με έχει καταλάβει και το αποδέχεται, γιατί υπάρχει αγάπη», είχε δηλώσει η δημοσιογράφος για το σύντροφό της.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά πρόσωπα που ταλαντεύονται μεταξύ showbiz και δημοσιογραφίας και το πριν από λίγο διάστημα είχε προκαλέσει σάλο με τον τσακωμό της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το ξεκατίνιασμα στο twitter.

Οι χαρές της Φωτεινής Πετρογιάννη - Στο πλευρό της ο σύντροφός της

Την Παρασκευή 6/1 η Φωτεινή είχε την ονομαστική της εορτή και την πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Από το πλευρό της δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφος της, ο οποίος θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια.

Έτσι, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με την Φωτεινή Πετρογιάννη και της ευχήθηκε με τα πιο γλυκά λόγια, ενώ την εν λόγω ανάρτηση αναδημοσίευσε και η ίδια.

Το όνομά του αγαπημένου της είναι Μιχαήλ Ρουμπής. Είναι γνωστός σκηνοθέτης, 36 ετών και έχει μια κόρη από την προηγούμενη σχέση του. Η κόρη του Μιχαήλ σίγουρα θα δίνει έξτρα χαρά στην παρουσιάστρια, καθώς η ίδια έχει παραδεχτεί ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει , μπορεί να την εμποδίσουν από το να γίνει μητέρα. (Δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας της)

Φωτεινή Πετρογιάννη σύντροφος γιορτή