«Τσακίσου και έλα» - Το δώρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη λίγο πριν γεννήσει

Για την ονομαστική της εορτή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τσακίσου και έλα» - Το δώρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη λίγο πριν γεννήσει

Από μέρα σε μέρα Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους. Είναι ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μιας και η πρόταση γάμου έχει γίνει - δείτε το μονόπετρο - και ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο ο γιος τους (ποιο θα είναι το όνομα του;).

Ήδη ξεκίνησε να φτιάχνει την βαλίτσα για το μαιευτήριο κάτι που την άγχωσε, ωστόσο προσπαθεί να σκέφτεται θετικά και περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα επιστρέψει ο καλός της για να αισθανθεί την ασφάλεια που χρειάζεται για να φτάσει στο μαιευτήριο.

Κάτι που έχει βοηθήσει στο να αποβάλει το στρες, ωστόσο, είναι το γεγονός πως επειδή θα γεννήσει σε ιδιωτική κλινική, σύμφωνα με τα λεγόμενά της σε νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν χρειάζεται να έχει πολλά πράγματα μαζί της. Γι' αυτό έκατσε και έφτιαξε την βαλίτσα με τα απαραίτητα για τον μπέμπη της.

Το δώρο του Αλεξάνδρου στην Τούνη

Σήμερα Σάββατο 7/1, η Ιωάννα Τούνη έχει την ονομαστική της εορτή και επειδή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν μπορεί να βρίσκεται τα Σαββατοκύριακα ειδικά στην Θεσσαλονίκη, λόγω της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA στην οποία συμμετέχει, θέλησε να της στείλει ένα δώρο.

Την αποκάλυψη έκαμε η ίδια η Ιωάννα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο με το δώρο στο χέρι της...

Ο καλός της λοιπόν, της έστειλε μια ανθοδέσμη με δεκάδες κόκκινα τριαντάφυλλα. Πολλά φορές της έχει στείλει λουλούδια, καθώς όπως φαίνεται και από το σπίτι της, της αρέσουν πολύ.

«Το αγόρι μου μόλις μου έστειλε την πιο ονειρεμένη ανθοδέσμη του κόσμου για την γιορτή του», έγραψε η Ιωάννα Τούνη, ενώ μιλώντας στο βίντεο της του είπε να "τσακιστεί" και να πάει κοντά της, αφού τον θέλει δίπλα της με το που μπει στο μαιευτήριο.