«Είναι λίγο δύσκολο που είμαι μόνη μου» - Χώρισε η Χριστίνα Αλούπη; Όλη η αλήθεια για τον γάμο της

Το αποκάλυψε η ίδια στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι λίγο δύσκολο που είμαι μόνη μου» - Χώρισε η Χριστίνα Αλούπη; Όλη η αλήθεια για τον γάμο της

Η Χριστίνα Αλούπη τα τελευταία χρόνια είχε φύγει στο εξωτερικό όπου έζησε με τον σύζυγο και τα παιδιά της, ωστόσο δεν άντεξε και επέλεξε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, διότι όσα χρειάστηκε να αντιμετωπίσει εκεί ήταν πολύ χειρότερα από όσο περίμενε (δείτε εδώ τι ήταν αυτό που την έκανε να εγκαταλείψει την Αμερική).

Παρόλα αυτά, η απόφαση που πήρε έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή της και των παιδιών της, διότι ο έρωτας της ζωής της συνεχίζει να βρίσκεται σε άλλη ήπειρο, με αποτέλεσμα η απόστασή τους να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην σχέση τους. Η απώλεια της μητέρας της, μάλιστα, δεν έχει βοηθήσει σε όλο αυτό.

Όλη η αλήθεια για τον γάμο της Χριστίνας Αλούπη

Η ίδια, λοιπόν, την Παρασκευή 6/1 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και αποκάλυψε τι έχει συμβεί με τον άντρα της και πως αντιμετωπίζουν αυτή τη δύσκολη στιγμή μεταξύ τους.

«Είναι μια προσαρμοστική περίοδος. Έχουν μπει βέβαια τα πράγματα σε μια σειρά, τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο. Τα πράγματα ξεκίνησαν να γίνονται λίγο περίεργα στην Αμερική με τους πυροβολισμούς. Εσείς δεν τα ακούτε όλα εδώ Έχει τύχει να πάω σε ένα σούπερ μάρκετ και να πω ότι έχει γούστο να βγάλει ένας τρελός όπλο και να μας καθαρίσει όλους» είπε αρχικά.

«Επειδή δεν ανέβαζα πολλές οικογενειακές φωτογραφίες εκείνη την περίοδο. Εντάξει δεν θα κάτσω να δώσω λογαριασμό και να αναλύσω τα πάντα για την οικογένειά μου», συμπλήρωσε έπειτα και για την απόσταση που υπάρχει με τον σύζυγό της που εργάζεται στην Ατλάντα δήλωσε: «Είπαμε θα το παλέψουμε. Προς το παρόν καλά πάει. Εντάξει, όλα καλά. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο που είμαι μόνη μου».