«Άρης δεν είναι το όνομά του;» - Η "πληρωμένη" απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τον Σοϊλέδη

Τι έχει συμβεί μεταξύ τους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Άρης δεν είναι το όνομά του;» - Η

Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, η Φαίη Σκορδά είχε αναφέρει πως κατά την συνάντησή της με τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος τράκαρε πρόσφατα, εκείνος της μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου και της εξήγησε πως όσα είχε πει για εκείνον δεν του άρεσαν πολύ.

«Κατά την επιστροφή μου από την Θεσσαλονίκη συνάντησα ένα αγόρι με τατουάζ, πολύ γλυκό. Ο Σοϊλέδης. Ήταν πολύ ευγενικός. Με βλέπει τέλος πάντων και μου λέει να πεις στην Χριστοπούλου και στην Αφροδίτη… Φαντάζομαι τα είπε γιατί ήταν σε συναισθηματική ένταση ο άνθρωπος», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με την Έλενα Χριστοπούλου να απορεί καθώς δεν καταλάβαινε τι εννοούσε η παρουσιάστρια «Γιατί με έβριζε; Γιατί με κοιτάς έτσι;».

Έτσι λοιπόν, συνέχισε: «Εμείς είχαμε αναφέρει στην εκπομπή ότι ήταν ο δεύτερος πιο μισητός, μετά τον Χανταμπάκη κάτι που δεν ισχύει γιατί ο κόσμος τον αγαπά. Είναι γλυκομίλητος».

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου για τον Άρη Σοϊλέδη

Το Σάββατο 7/1, λοιπόν, η ίδια κλήθηκε να δώσει μία απάντηση για όλα αυτά μέσα από την εκπομπή του OPEN, Open Weekend και εξήγησε πως δεν έχει κατανοήσει ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει κάτι η ίδια με τον ποδοσφαιριστή και την μέλλουσα σύζυγό του. Μάλιστα, απάντησε και για την φίλη της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα είναι και επίσημα πια στο My Style Rocks (δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο κριτές).

«Κι εγώ άκουσα ότι η Ηλιάνα θα είναι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Είναι καλύτερα να τα πει η Ηλιάνα όταν θα έρθει η ώρα. Είναι μια ωραία στιγμή κι αυτή. Θαυμάζω απεριόριστα την Κατερίνα Καραβάτου. Δεν έχω δώσει καμία συμβουλή στην Ηλιάνα για το My Style Rocks»

«Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε. Απλά νομίζω ότι είναι μια πολύ ωραία και γλυκιά παρεξήγηση. Άρης δεν είναι το όνομά του; Και τον Άρη και τη Μαρία Αντωνά τους εκτιμώ ιδιαίτερα».