Εκείνος της γράφει ρομαντικά κείμενα και εκείνη τον "ξεφτιλίζει" δημοσίως - Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιάννη Αϊβάζη

Ο ξεκαρδιστικός τρόπος της για να του ευχηθεί για την γιορτή του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα, Σάββατο 7/1, είναι ημέρα γιορτής για την οικογένεια του Γιάννη Αϊβάζη, καθώς ο ηθοποιός γιορτάζει πράγματι και η σύζυγός του, Μαρία Κορινθίου, θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο (δείτε εδώ την κόρη τους). Εκείνος, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προχωρήσει σε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα γενέθλιά της, ωστόσο εκείνη έκανε την διαφορά και έκανε τους πάντες να γελούν με την δική της ανάρτηση.

«Εγώ έχω πάψει πια να μετράω τον χρόνο, απολαμβάνω τις στιγμές μαζί σου, όλα αυτά τα χρόνια -15-, μια ολόκληρη ζωή, με μια γυναίκα ο ορισμός της γυναίκας, έξυπνης, δοτικής, ταλαντούχας, μητέρας, συντρόφου, φίλης που με αγαπάει, με προστατεύει, με συμβουλεύει, με μαλώνει, με μεγαλώνει, με συντροφεύει και όσο περνάνε τα χρόνια με καθοδηγεί με την σοφία της και πάνω από όλα με αγαπάει!!!

Εγώ σε λατρεύω και εύχομαι να έχουμε και αλλά τόσα χρόνια μωρό μου!! Να σε χαίρομαι και να ξέρεις πόσο τυχερός αισθάνομαι που σε έχω μαζί μου, οικογένεια μου!! Χρόνια πολλά μωρό μου, εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα!!!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ του και πλήθος κόσμου, γνωστών και αγνώστων, διασήμων και μη, έσπευσαν να του ευχηθούν για το άλλο του μισό.

Ο ξεκαρδιστικός τρόπος που ευχήθηκε στον Γιάννη Αϊβάζη η Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου

Η ηθοποιός, λοιπόν, και πλέον παρουσιάστρια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της με τον καλό της στον οποίο είχε τοποθετήσει ένα φίλτρο που τον έκανε να φαίνεται σαν καρτούν, με την ίδια να ξεσπά σε γέλια, όπως και ο ίδιος μόλις είδε τον εαυτό του.

«Γιατί σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει...», σημείωσε επίσης στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και τα αστεία αυτά είναι που τους φέρνουν πιο κοντά κάθε φορά. Ξέρουν πως ο ένας είναι στο πλευρό του άλλου πάντα και αυτό φαίνεται και από τις δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη για την γυναίκα της ζωής του όταν ο κόσμος άρχισε να την συγκρίνει με την Δούκισσα Νομικού.