«Φέτος που η Φαίη έμεινε μόνη της...» - Τι συμβαίνει με την Έλενα Χριστοπούλου και την Σκορδά πίσω από τις κάμερες του "Πρωινό μας"

«Είμαι άξια των επιλογών μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Φέτος που η Φαίη έμεινε μόνη της...» - Τι συμβαίνει με την Έλενα Χριστοπούλου και την Σκορδά πίσω από τις κάμερες του

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, το πρωί της Κυριακής 8/1 και μίλησε "ανοιχτά" για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε αρχικά στη συνεργασία της με την Φαίη Σκορδά, στο Πρωινό μας που την βλέπουμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και στον πρώην σύζυγό της με τον οποίο κατέληξαν στα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, με τον Πάνο Καλλίτση, η σχέση τους έληξε άδοξα και στην δικαστική τους διαμάχη αναμείχθηκε και η παρουσιάστρια του Love Island, αλλά και η Μαρία Ηλιάκη (δείτε εδώ ποιος είναι ο ρόλος τους). Παρόλα αυτά, η υπόθεση έλαβε τέλος πριν από λίγους μήνες και η ίδια προσπαθεί να την αφήσει στο παρελθόν (δείτε εδώ ποια είναι η τελική απόφαση).

Η αποκάλυψη της Έλενας Χριστοπούλου για την Φαίη Σκορδά

«Είναι ωραία η εμπειρία στο πρωινό. Απολαμβάνω την παρουσία μου δίπλα στην Φαίη. Μόνο τα προβλήματα υγείας με αγχώνουν. Φέτος που η Φαίη έμεινε μόνη της, θεώρησα ότι κολλάω περισσότερο μαζί της. Φοβάμαι μην πω κάτι στην εκπομπή και πληγώσω άλλους ανθρώπους», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η βάση της σχέσης μου με την Ηλιάνα δεν είναι επαγγελματική. Είναι το φιλικό και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έχουμε περάσει σε ένα σημείο που πλέον την εμπιστεύομαι εγώ περισσότερο. Δεν χρειάζεται να υπερασπιστώ την Ηλιάνα, είναι ένα πλάσμα άξιο και φωτεινό. Δεν είμαι το γραφείο τύπου της.

Αν μου πληγώσεις ή στεναχωρήσεις κάποιον που αγαπώ εκεί… έχω πρόβλημα, γίνομαι προβληματική. Αυτό πρέπει να το γαλουχήσω. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του έκφραση όταν θέλει, όταν χρειάζεται και όταν μπορεί. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω σε αυτό το κομμάτι. Ο χρόνος θα δείξει. Όλοι έχουμε γνώμη και το θέμα είναι τι γίνεται πράξη και πότε μπορείς να ζητήσεις συγγνώμη για κάτι».

Κατέληξε: «Μερικές φορές λέω ότι είμαι άξια των επιλογών μου, και για τις καλές και τις κακές. Άλλες φορές λέω ότι αν ήταν αυτή η ιστορία δεν θα είχα φτάσει εδώ που ήμουν. Είναι σαν να μου έδωσε φτερά αυτή η ιστορία. Όσο με πολεμούσαν τόσο εγώ την άλλη ημέρα ξυπνούσα με περισσότερο φως. Ξεπέρασα κάποια θέματα υγείας με ωραίο και θεόσταλτο τρόπο. Όσο γίνεται το κακό, έχω το καλό απέναντι. Φυσικά έχω γονατίσει, έχω πει γιατί».