Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Είχαμε αντιληφθεί την διαφορετική της σεξουαλικότητα»

Η αποκάλυψη για αγαπημένο της πρόσωπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Είχαμε αντιληφθεί την διαφορετική της σεξουαλικότητα»

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, τις προάλλες, και μίλησε για πολλά ζητήματα για τα οποία δεν είχε "ανοιχτεί" ποτέ μέχρι τώρα. Η ίδια είχε πολύ στενή σχέση με τον Πάνο Νάτση και τα λόγια της για εκείνον συγκινούν μετά τον θάνατό του (δείτε εδώ τι συνέβη το βράδυ που πέθανε στο πάρτι των γενεθλίων της), ωστόσο αυτή τη φορά δεν αναφέρθηκε σε εκείνον.

Αντιθέτως, μίλησε για πιο προσωπικά θέματα και, μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για την σεξουαλικότητα ενός από τα πιο οικεία πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή της, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για το πως αντέδρασε όταν της ανακοινώθηκε η αλήθεια και ποια είναι η σχέση τους.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για την σεξουαλικότητα της...

«Με την αδελφή μου έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας οπότε είχα μια συνείδηση του τι γινόταν αλλά νομίζω ότι όλες οι γυναικες έχουμε μέσα μας το μητρικό ένστικτο. Τουλάχιστον, ας μην το γενικεύω, κατά ένα μεγάλο ποσοστό είτε έχουν υπάρξει με αδέλφια είτε είναι μοναχοπαίδια είτε οτιδήποτε.

Οπότε δεν ξέρω αν ήμουν περισσότερο έτοιμη, ή δεν ήμουν, για την μητρότητα (σ.σ. χάρη στο μεγάλωμα της αδελφής μου). Έχουμε διαφορά επτά χρόνια και νομίζω ότι έχουμε μεγαλώσει για κάποιο διάστημα μαζί. Ακριβώς επειδή υπήρχε αυτή η μεγάλη διαφορά ηλικίας, πάντα ήταν λίγο σε άλλο στάδιο εκείνη και σε άλλο στάδιο εγώ. Περνάγαμε πάντως πολύ χρόνο στο σπίτι μαζί», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ούτως ή άλλως είχαμε αντιληφθεί την διαφορετική της σεξουαλικότητα, απλά ήταν ευχάριστο που αποφάσισε να το εκμυστηρευτεί σε εμάς και να κάνει το coming out σε εμάς πρώτα. Αυτό δείχνει ότι υπήρχε μια εμπιστοσύνη και είναι όμορφο όταν συμβαίνει. Το ίδιο σκέφτομαι τώρα και για το παιδί μου. Γίνονται χίλια δυο πράγματα γύρω μας άσχημα, τα βλέπουμε καθημερινά και βγαίνουν οι μαμάδες και λένε πως δεν το είχαν καταλάβει και δεν τους είχαν πει τίποτα».

«Μπαίνω στη διαδικασία, λοιπόν, να σκέφτομαι πως μπορώ να χτίσω μια σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί μου ώστε να ξέρει πως, όταν συμβεί το οτιδήποτε που δεν της αρέσει, μπορεί να έρθει και να μου το πει και να ξέρει ότι θα το αντιμετωπίσουμε μαζί, θα είμαι δίπλα της και το σημαντικότερο πως θα το αντιμετωπίσω και εγώ με τον τρόπο που εκείνη θέλει», κατέληξε.