«Έχω ευτυχήσει στον έρωτα...» - Η αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για τον αρραβώνα της

«Δεν με φοβίζει κάτι στη δέσμευση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχω ευτυχήσει στον έρωτα...» - Η αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για τον αρραβώνα της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, Τετ α Τετ στον ALPHA Κύπρου βρέθηκε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, στην οικογένεια της, αλλά και τα ερωτικά της.

Πριν κάποιο διάστημα είχε βγει δημοσίευμα που ήθελε την τραγουδίστρια να έχει αφήσει του γονείς της σε ίδρυμα φιλοξενίας, γεγονός που την είχε εξαγριώσει και είχε μάλιστα απαντήσει. Αυτό ήταν λοιπόν ένα από τα θέματα που έθιξε.

Η προσωπική ζωή της Μελίνας Ασλανίδου

«Αυτό το έντυπο δεν υπάρχει πια. Προσωπικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθώ με τους δικούς σου γονείς ή με τους γονείς του τάδε. Είναι οικογένειά μου, δεν είναι ωραίο πράγμα» απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από σχετική ερώτηση.

Στην συνέχεια μίλησε και για την ερωτική της ζωή. Μετά τον χωρισμό από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της με τον οποίο πολλοί έλεγαν πως οδεύουν στα σκαλιά της εκκλησίας, πολλά έχουν ακουστεί για νέο αγαπημένο χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνεται κάτι.

Αναφορικά λοιπόν με τον γάμο, η τραγουδίστρια ανέφερε στην εκπομπή: «Έφτασα κοντά στον γάμο, ξυστά. Είχα αρραβωνιαστεί με ένα παιδί, ήμασταν καλά αλλά δεν προχώρησε μετά. Δεν με φοβίζει κάτι στη δέσμευση. Έχω ευτυχήσει στον έρωτά».

Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της

Η τελευταία της σχέση που βγήκε στο φως ήταν αυτή με τον Βασίλη Μουντάκη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση σχεδόν 3 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε σε επαγγελματικά πλαίσια, όταν εκείνος ανέλαβε σχεδόν τρία χρόνια πριν το hair look της. Μετά την επανασύνδεση του φθινοπώρου, που θέλησαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Εμείς ωστόσο ψάξαμε και βρήκαμε μια ακόμα παλαιότερη σχέση της, με μάλιστα έναν αρκετά μικρότερό της. Η σχέση τους κράτησε περίπου 11 μήνες και μονάχα λίγες φωτογραφίες είχαν βγει στο φως.

Ο Μιχάλης Καμπουράκης ήταν ο τότε σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου. Οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015 και όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής, το έκαναν σε πολύ φιλικό κλίμα χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιχάλης Καμπουράκης Μελίνα ΑσλανίδουΑσλανίδου πρώην σύντροφος