Μελίνα Ασλανίδου: Ήθελαν τους γονείς της να σιτίζονται σε ίδρυμα! Η μητέρα της είχε γίνει έξαλλη - «Μην πάθω έμφραγμα»!

Τι είχε συμβεί;

Μελίνα Ασλανίδου: Ήθελαν τους γονείς της να σιτίζονται σε ίδρυμα! Η μητέρα της είχε γίνει έξαλλη - «Μην πάθω έμφραγμα»!

Τους γονείς της Μελίνα Ασλανίδου να σιτίζονται σε ίδρυμα, ήθελε δημοσίευμα. Μάλιστα, η μητέρα της είχε γίνει έξαλλη και είχε ξεσπάσει «Μην πάθω έμφραγμα».

Σάλο έχει προκαλέσει το εξώφυλλο εβδομαδιαίας εφημερίδας με τίτλο «Σοκ! Ίδρυμα ταΐζει τους γονείς της Ασλανίδου – Έχουν να μιλήσουν ενάμιση χρόνο με την κόρη τους».

Το δημοσίευμα αυτό είχε πάρει μεγάλη διάσταση και είχε εξοργίσει τους γονείς της, με την μητέρα της τραγουδίστριας να ξεσπά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Μου σηκώθηκε η τρίχα! Δεν υπάρχει αυτό! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, χθες μιλούσαμε μαζί. Συγγώμη κοπέλα μου, μην πάθω τώρα κανένα έμφραγμα, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά! Μα είναι πράγματα αυτά; Για το δικό μου το παιδί μιλάει όλο το χωριό, δεν υπάρχει θέμα»!

Μάλιστα, είχε μιλήσει και η διευθύντρια του Ιδρύματος που υποτίθεται ότι τους φρόντιζε «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση», είχε ξεκαθαρίσει.

Τώρα ωστόσο, έχουν όλα ξεχαστεί και η Μελίνα Ασλανίδου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, ειδικά στο πλευρό του συντρόφου της. Κάτι τέτοιο προφανώς και δεν θα ίσχυε, αφού και η ίδια σε παλιότερες συνεντεύξεις της είχε δηλώσει πως τα παιδικά της χρόνια είχαν φούξια και ροζ και τα περνούσε όμορφα.

Μελίνα Ασλανίδου: «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου» - Έξαλλη η τραγουδίστρια!

Έξαλλη έχει γίνει η Μελίνα Ασλανίδου, καθώς έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. «Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου», αποκάλυψε.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα ονόματα από το χώρο της showbiz πέφτουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα τους και η Μελίνα Ασλανίδου. Μάλιστα, έχει απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διευθετήσουν το θέμα αυτό.

«Προσοχή, προσοχή! Καλήμερα παιδιά… Αυτό δεν ισχύει που λένε εδώ… Κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα μου για να πουλήσει το προϊόν αυτό… χωρίς προϊόντα αδυνατίζεις αν θέλεις… Απευθυνθήκαμε στη Δίωξη σας το λέμε ενημερωτικά», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Μελίνα Ασλανίδου απάτη