«Τώρα δίνονται και πολλές...» - Η αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για την εγκυμοσύνη της Ιωάννα Μαλέσκου

Η ανάρτηση του στα social

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @poseidonas.giannopoulos)
(instagram / @poseidonas.giannopoulos)

Το βράδυ της Κυριακής, ενώ όλοι έβλεπαν Survivor All Star (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε) ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε μια όλο αγάπη ανάρτηση για το άλλο θέμα που "τάραξε" για καλό λόγο τα νερά, στο χώρο της ελληνικής showbiz, φυσικά και αναφερόμαστε στην χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ (δείτε την εδώ) γνωστοποιώντας την εγκυμοσύνη της έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των πρωινών εκπομπών το πρωί της Δευτέρας (9/1) με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να το λέει πρώτη τηλεοπτικά.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αναφέρθηκε στους μήνες που είναι έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου και στον ότι το κρατούσε καλά φυλαγμένο το μυστικό της εγκουμοσύνης της, καθώς όπως είπε στην συνέχεια την είχε συναντήσει πριν από λίγους μήνες ότι την είχε συνατήσει σε μια εκδήλωση και δεν φαινόταν καθόλου η κοιλίτσα της μελλοντικής μανούλας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά ότι: «Είναι πέντε μηνών έγκυος. Είναι στην καλύτερή της φάση και το είχε κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό. Εγώ έτυχε και την είδα πριν κάνα δίμηνο σε ένα event και δεν φαινόταν τίποτα. Με το καλό, είναι μια κούκλα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και ότι η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται στην αρχή τους 5ου μήνα.

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου με την Ιωάννα Μαλέσκου

Μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο καλός φίλος και πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, αναφορικά με την εγκυμοσύνη της.

«Σήμερα αποκάλυψε επιτέλους το χαρμόσυνο μυστικό του. Αυτό που με τίμησε να μου το εκμυστηρευτεί σχεδόν από την αρχή και μπορεί να κατάφερα να το κρατήσω επτασφράγιστο επί μήνες (ούτε σε συγγενείς ή “φίλους εκτός χώρου” για σιγουριά ) αλλά είχα συνεχώς το νου μου.

Μη μου ξεφύγει τίποτα ή ακόμα χειρότερα, μην καρφωθώ σε καμιά συνέντευξη. Τώρα λοιπόν: “φτου ξελευτερία” που λέει ο λόγος! Μπορεί “να βγει, να το φωνάξει, να το πει” κι οι υπόλοιποι να μην “φέρουμε” το μυστικό. Έγινε το outing!

Τώρα εξηγούνται και πολλά και δίνονται και πολλές απαντήσεις σε διάφορα ζητήματα, επαγγελματικά και άλλα... Χαίρομαι πολύ για εκείνη. Χαίρομαι για κάθε καλό που της -ή θα της- προκύπτει. Γιατί η Ιωάννα σε επίπεδο γενικό είναι ένα υπέροχο και φωτεινό πλάσμα αλλά σε επίπεδο προσωπικό είναι και ένα από τα ωραιότερα πράγματα που προέκυψαν στην ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Μεγαλώνοντας δεν κάνεις εύκολα φίλους. Και όταν κάνεις, σημαίνει ότι είναι φίλοι αληθινοί. Ιωάννα, Κωνσταντίνε, μέσα από την καρδιά μου οι πιο αγαπησιάρικες ευχές».

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου
(instagram / @poseidonas.giannopoulos)