Έκλεψε φαγητό, το έκρυψε στο παντελόνι του και το μόριό του γέμισε τσιμπήματα - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του Survivor

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκλεψε φαγητό, το έκρυψε στο παντελόνι του και το μόριό του γέμισε τσιμπήματα - Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες του Survivor

Το Survivor All Star ξεκίνησε (δείτε εδώ όλα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα) και με αφορμή αυτό άρχισαν να ξεθάβονται πολλές από τις ιστορίες των παικτών που συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης όλα αυτά τα χρόνια, είτε βρίσκονται ξανά στον Άγιο Δομίνικο είτε όχι.

Έχουμε ακούσει για τις αμοιβές των παικτών κατά καιρούς (δείτε εδώ πόσα χρήματα είχε πάρει ο Σπύρος Μαρτίκας) και το άγριο παρασκήνιο ορισμένων που τελικά "έριξαν άκυρο" στην παραγωγή, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε μία τόσο τραγελαφική ιστορία για έναν από τους πιο γνωστούς διαγωνιζόμενους.

Ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως είχε κλέψει φαγητό που βρήκε τυχαία, αλλά αυτό δεν κατέληξε πολύ καλά, διότι βρέθηκε με πολλά τσιμπήματα από έντομα στο μόριό του.

Ποιος παίκτης του Survivor έκλεψε φαγητό και κατέληξε με τσιμπήματα στο μόριό του

Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος είπε αρχικά: «Αν ήμουν super ήρωας, νομίζω ότι είναι στάνταρ, γιατί με έχουν βγάλει Spiderman λόγω Survivor και γενικά τον έχω αγαπήσει πάρα πάρα πολύ αυτόν τον ήρωα».

Και συμπλήρωσε για την άγνωστη ιστορία: «Μία ιστορία που έχει συμβεί στον Άγιο Δομίνικο στο Survivor που δεν έχω διηγήθεί, γιατί είναι λίγο περίεργη, είναι όταν μας μεταφέρανε προς την βάρκα στο λιμάνι για να πάμε στην παραία μας μετά από μία ήττα σε έναν αγώνα που προφανώς ήμασταν πάρα πολύ πεινασμένοι, παίρνει το μάτι μου σε μία γωνίτσα πεταμένο κομμάτι σάντουιτς, αλλά τύπου μία γωνίτσα και λέω εδώ είμαστε. Εκεί πέρα που δεν κοιτάγανε, γιατί έχουμε και πολύ φρούρηση και δεν είναι εύκολο να κάνεις κάτι τέτοιο, παίρνω την μπουκίτσα αυτή και την βάζω, δεν είχα που αλλού να την βάλω, μέσα στο παντελόνι μου, στο σορτσάκι μου.

Μπαίνουμε στη βάρκα και αρχίζω να νιώθω κάτι φρικτό, τύπου τσιμπιές στο σημείο που, κατάλαβες, σαν κάψιμο. Ιδρώνω, βουτάω μέσα στη θάλασσα, εντωμεταξύ το βαρκάκι πήγαινε στα ανοιχτά, τρελαίνεται η παραγωγή, τους λέω "συγγνώμη κάτι μου συνέβη". Γυρνάμε, πάμε στην καλύβα και βλέπω τσιμπιές από κάτι, μυρμήγκια ίσως, κάτι που είχε μέσα αυτό το σάντουιτς, άπειρες, παντού. Για δύο μέρες πόναγα φρικτά».