«Κάνουμε τηλεόραση για να βρούμε τι ταιριάζει στην Ηλιάνα;» - Η Μέγκι Ντρίο "πετσόκοψε" άσχημα την Παπαγεωργίου

«Η Ηλιάνα δεν πουλάει πια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάνουμε τηλεόραση για να βρούμε τι ταιριάζει στην Ηλιάνα;» - Η Μέγκι Ντρίο

Την Μέγκι Ντρίο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε δημόσια έξοδο της και την ρώτησαν μεταξύ άλλων για το My style rocks που έρχεται στις οθόνες μας (πότε κάνει πρεμιέρα). Ανάμεσα λοιπόν στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήτνα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο όπως ακούστηκε θα μπει ως κριτής στο show μόδας, μετά την απόφαση της Ζενεβιέβ Μαζαρί να μην συμμετέχει στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, καθώς θέλει να μείνει στο STAR.

Το κράξιμο της Μέγκι στην Παπαηεωργίου

Η Μέγκι Ντρίο λοιπόν, την έκραξε άσχημα, δηλώνοντας πως δεν πουλάει πια και προσπαθούν να της βρουν κάτι που να της ταιριάζει. Δεν δίστασε επίσης να πει πως σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσε την Ραμόνα Βλαντή, με την οποία να θυμίσουμε είναι στα μαχαίρια και κράζει η μια την άλλη στις κάμερες.

Δυσκολεύονται λίγο άμα δεν έχουν άτομα να κάνουν ένα κάστινγκ οι παραγωγές να βάζουν νέα πρόσωπα γιατί η Ηλιάνα δεν πουλάει πια», ανέφερε αρχικά η Μέγκι σχετικά με την συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο My style rocks.

Σε ερώτηση πως θα είναι κάτι αντίστοιχο με το GNTM, απάντησε: «Πως είναι το ίδιο; Στο GΝΤΜ έγινε γνωστή η Ηλιάνα τι είναι αυτά που λέμε τώρα», ανέφερε αρχικά και συνεχίσει «Κάνουμε τηλεόραση για να βρούμε τι ταιριάζει στην Ηλιάνα; Γιατί την κάνουμε την τηλεόραση; Για να βρούμε μια εκπομπή που να ταιριάξει στην Ηλιάνα; Γιατί ότι και να έχει κάνει μέχρι στιγμής δεν πάει. Σε αυτή την φάση θα προτιμούσαν την Ραμόνα».

Μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έγινε γνωστό πως θα βρίσκονται και άλλα δύο τρανταχτά ονόματα, με τον έναν από του δύο συναδέλφους της να είναι και παλιός της συνεργάτης.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκουλό, με τον οποίο συνεργάστηκαν στους πρώτους κύκλους του GNTM και φαίνεται πως υπήρχε μεγάλη συμπάθεια ανάμεσά τους. Ο δεύτερος άντρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος έχει γράψει ιστορία στο σόου και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό.