«Δεν θέλω να με ρωτάει κανείς γι αυτό» - Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με ερώτηση δημοσιογράφου

Τι ήταν αυτό που τον τάραξε;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να με ρωτάει κανείς γι αυτό» - Έξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας με ερώτηση δημοσιογράφου

Το πρωί της Τρίτης (10/1) στην πρωινή και ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, που πρόσφατα είχε κάνει μια αποκάλυψη για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του (δείτε εδώ τα λόγια του) απέφυγε να απαντήσει σε μια ερώτηση που σχετίζονταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την δικαστική διαμάχη που διαδραματίζεται αυτή την περίοδο, με τελευταία εξέλιξη την χθεσινή δίκη (δείτε εδώ τι έγινε).

Εκείνη την στιγμή όμως, ο ηθοποιός ένιωσε ντροπή και θράσος για την ερώτηση που δέχτηκε και αρνήθηκε κατηγορηματικά να απαντήσει, διώχνοντας τον δημοσιογράφο από μπροστά του.

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα σε ερώτηση δημοσιογράφου

Για την απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη ρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας από τους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι και αντέδρασε όταν πήγαν να τον ρωτήσουν για όσα είπε για τον ίδιο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι δεν θα σχολιάσει τίποτα που να σχετίζεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τα όσα διαδραματίζονται αυτή την περίοδο. Ακόμη, είπε ότι δεν τον ενοχλεί τίποτα γιατί όλους τους κοιτά στα μάτια και είναι αληθινός χωρίς να τον νοιάζει τίποτα απολύτως.

Πιο συγκεκριμένα , ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα σχολιάσω τίποτα απ’ όλα όσα είπε ο Πέτρος στη δίκη. Ο κάθε άνθρωπος, είτε επειδή νομίζει έτσι αυτός, είτε επειδή του το επέβαλλαν οι αμειβόμενοι δικηγόροι, έχει δικαίωμα να λέει αυτό που πιστεύει ότι θα του κάνει καλό. Από εκεί και πέρα δεν θα σχολιάσω τι είπε ο Πέτρος, τι είπε ο για μένα, τι είπε για την Τουμασάτου, για τη μία και την άλλη.

Δεν με ενοχλεί τίποτα. Εγώ όλους μπορώ να τους κοιτάξω στα μάτια. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για μένα, δεν θέλω να με ρωτάει κανείς γι αυτό. Λέτε να μην ήταν πλήγμα για μένα όλη αυτή η ιστορία;», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.