Super Κατερίνα: Έξαλλη η Καινούργιου με ατάκα για πλαστικές - Φώναζε στους συνεργάτες της «Παιδιά μιλήστε»

Το δημόσιο συγγνώμη του καλεσμένου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Έξαλλη η Καινούργιου με ατάκα για πλαστικές - Φώναζε στους συνεργάτες της «Παιδιά μιλήστε»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα με την ατάκα του Σταύρου Μπαλάσκα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με αφορμή την δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στον ίδιο και την σύντροφό του. Να υπενθυμίσουμε πως ο beauty artist κατηγορήθηκε από την αρραβωνιαστικιά του για εξύβριση και κακοποιητική συμπεριφορά έπειτα από καβγά που είχαν στο σπίτι του λίγο πριν την πρωτοχρονιά.

Σήμερα 10/1 πραγματοποιήθηκε η δίκη, ωστόσο οι δυο τους τα είχαν βρει πολύ πριν και ο Εμμανουήλ εμφανίστηκε στην Ευελπίδων φορώντας την βέρα του, ενώ μέσα στην αίθουσα είχε τρυφερά τετ α τετ με την αγαπημένη του ενώ αντάλλαξαν και φιλί.

«Ξυλοδαρμού; Σε ποιο παραμύθι; Έλα σε παρακαλώ τώρα πρωί πρωί! Φοράω τη βέρα μου και όλα καλά εννοείται τα έχουμε ξαναβρεί» είπε νωρίτερα στην κάμερα ενώ περπατούσε γρήγορα με τον δικηγόρο του.

Η ατάκα για τις πλαστικές και η οργή της Καινούργιου

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άσκοπη κινητοποίησης Αρχής, είναι ποινικό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας βγαίνοντας μέσω skype για να κάνει σχολιασμό με αποτέλεσμα η Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά σε οργισμένη κατάσταση.

«Κύριε Μπαλάσκα, επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάνε για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος, σας παρακαλώ πολύ. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του» του απάντησε χαρακτηριστικά.

«Όχι, δεν είπε πλαστικοποιημένος» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος (ο οποίος νωρίτερα βγήκε εκτός εαυτού), με την παρουσιάστρια να απαντά σε ιδιαίτερα έξαλλη κατάσταση και να λέει στους συνεργάτες της: «Παιδιά, σας παρακαλώ! Πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Ε μιλήστε! Τι είπατε, κύριε Μπαλάσκα;».

«Δεν το δέχομαι για τον οποιονδήποτε, ούτε άντρα ούτε γυναίκα, είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς» πρόσθεσε με τον Σταύρο Μπαλάσκα να ζητά συγγνώμη και να ανακαλεί το αυθόρμητο σχόλιό του καθώς όπως ανέφερε έγινε πάνω στην αναστάτωση του.