«Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το...» - Άκρως αποκαλυπτική η Κάτια Δανδουλάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το...» - Άκρως αποκαλυπτική η Κάτια Δανδουλάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το πρωί της Τρίτης (10/1) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» βρέθηκε καλεσμένη, η Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα είχε αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Λένα Δροσάκη (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε ξανά στον ηθοποιό και την κατάσταση που επικρατεί πλέον, μετά τα όσα έγιναν το πρωί της Δευτέρας στο δικαστήριο.

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου και πραγματοποίησε την απολογία που περίμεναν τόσο καιρό τα φερόμενα θύματά του. Η Λένα Δροσάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μπήκαν πιασμένες χέρι χέρι στην αίθουσα, ενώ τις ακολούθησαν και πολλοί ακόμη άνθρωποι του χώρου, οι οποίοι θέλησαν να δείξουν την στήριξή τους σε αυτές και όχι μόνο.

«Θα μου πει η κυρία Τουμασάτου τι είμαι και η φίλη της πρώτης καταγγέλλουσας που ήρθε εδώ; Είμαι άπιστος, ναι. Βιαστής δεν είμαι. Είμαι νευρικός κ.λπ Δεν έχω βρίσει ποτέ. Ο γιος μου το καλοκαίρι δούλεψε γκαρσόνι και το έκανε και πολύ καλά μάλιστα. Είναι μέσα στους 10 καλύτερους νέους ηθοποιούς. Από αυτά που έβγαλε μου έστελνε και εμένα 10 ευρώ για να φάω κάτι παραπάνω. Ξέρετε τι είναι η φυλακή; Ερχόμουν με χειροπέδες και οι μόνοι που νοιάζονταν για μένα, γιατί ήξεραν που πάω ήταν οι φρουροί στην κλούβα. Η φυλακή σου σταματάει το μυαλό, λιώνεις. Η γυναίκα αυτή που δεν της ήμουν πιστός ερχόταν το πρωί στη φυλακή στην Τρίπολη για να μου φέρει αυτά τα 10 ευρώ του γιου μου. Μας τελείωσαν, κυρία πρόεδρε, δεν έχουμε να φάμε, μας κατέστρεψαν…», είπε έντονα φορτισμένος και ξέσπασε σε κλάματα.

«Όσα αυτοκίνητα και να είχα εγώ δεν βίαζα, δεν τους βγαίνει…Ακούστηκε ότι είχα ένα αυτοκίνητο τόσο διαστημικό που δεν μπορούσε να βρει το πόμολο της πόρτας να ανοίξει.. Έρχεται η κυρία Παπούλια και λέει αυτά που λέει. Μιλάγαμε για δουλειά μέχρι το 2019. Την ενδιέφερε πολύ η δουλειά που της είχα προτείνει, θα την σκηνοθετούσα. Αυτό που έρχονται όλοι και σε όλους έχει δείξει τα γεννητικά μου όργανα; Θα μου πεις εδώ σε λένε βιαστή αυτό σε ενοχλεί; Όλα με ενοχλούν», ανέφερε - δείτε την κατάθεση της Εβελίνας Παπούλια.

Τα λόγια της Κάτιας Δανδουλάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αρχικά η ηθοποιός έκανε λόγο για το ενδιαφέρον που είχε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ανέφερε: «Πάντα είχα ενδιαφέρον για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά ποτέ δεν μίλησα και καταλαβαίνετε γιατί. Έπρεπε να μιλήσω εκεί που έπρεπε να μιλήσω. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει μια κάθαρση σωστή για όλους.»

Και υπογράμμισε: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όταν τα έχεις ζήσει και ξέρεις πώς έχουν γίνει. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα υπάρξει κάθαρση»!

Και υπογράμμισε: «Γνωρίζαμε μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Το πέραν του σημείου δεν το γνωρίζαμε. Όταν σταμάτησα τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν σκέφτηκα τίποτα, σκέφτηκε η ψυχή μου. Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το σταμάτησα».