«Είναι ωραίο αυτό; Ρε παιδιά...» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τις υπόλοιπες εκπομπές

Φανερή η ενόχλησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι ωραίο αυτό; Ρε παιδιά...» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τις υπόλοιπες εκπομπές

Δύο μέρες βρίσκεται στον αέρα το Survivor All Star και όπως είναι αναμενόμενο έχει προκαλέσει τον κακό χαμό ενώ τα spoilers δεν σταματούν λεπτό (δείτε εδώ επί την ευκαιρία τους παίκτες που θα βγουν απόψε 10/1 υποψήφιοι).

Ωστόσο, αυτό ενοχλεί αρκετά τόσο τους τηλεθεατές, που θέλουν να απολαύσουν το ριάλιτι δίχως να γνωρίζουν τι θα προκύψει, όσο όμως και ο.... Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του για όσα διαδίδονται από εκπομπές άλλων καναλιών.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής έγινε έξαλλος σήμερα κατά την διάρκεια της εκπομπής του όταν είδε τον Γρηγόρη Μπάκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποκαλύπτουν πληροφορίες για το Survivor All Star.

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τα spoilers που διαδίδονται για το Survivor All Star

«Μπορώ να πω κάτι; Απευθύνομαι τώρα στις υπόλοιπες εκπομπές στα υπόλοιπα κανάλια. Για ποιον λόγο θέλετε όλοι να λέτε spoiler για το Survivor, που είναι της καναλάρας; Έκατσα εγώ να κάνω spoiler για το Maestro; Για τον Σασμό; Για το Κόκκινο Ποτάμι; Έκανα spoiler; Όχι, μην κάνετε ρε παιδιά.

Αφού θέλετε, γιατί δεν κάνετε spoiler για άλλες εκπομπές του σταθμού μας; Κάντε για την Άγρια Γη, τον Γλυκάνισο, τη Στοργή. Μην κάνετε καθόλου spoiler. Είναι ωραίο αυτό; Εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, παιδιά, γι’ αυτό δεν τα λέω. Άμα τα λένε οι άλλοι, να τα πούμε πρώτοι» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς να κρύψει την ενόχλησή του.

Ο παρουσιαστής μάλιστα χθες 9/1 αποκάλυψε πως ακόμη κι αν αδειάσουν θέσεις, θα ξαναγεμίσουν σύντομα, αφού στο παιχνίδι θα μπει ένας νέος παίκτης.

Εκείνος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι, αλλά δεν θέλησε να το προδώσει αμέσως, γι' αυτό αρκέστηκε μόνο στην περιγραφή του και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Μάλιστα, "πιάστηκε" από το ρεπορτάζ της Ναταλίας Γερμανού και του Χάρη Λεμπιδάκη για να τον παρουσιάσει.

«Πολύ σωστό το ρεπορτάζ. Μπράβο στον Χάρη, το ξέρω κι εγώ, δεν μπορώ να σας κάνω spoiler. Περιγραφή… είναι πολύ δυνατός παίκτης, όμορφος πολύ όμορφος. Είχε κοντό μαλλί, τώρα έχει μακρύ, πολύ δυνατός στο αγώνισμα, πολύ σωστός και καλός ψαράς», είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος του ευχήθηκε για την επιστροφή του στο παιχνίδι: «Γεια σου, καλή επιτυχία» (δείτε εδώ το βίντεο).