"Ο Φίλιππος το πήρε απόφαση…" - Η φωτογραφία του Fipster με τον πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου

Η συνάντηση με τον μπαμπά του κολλητού του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Filippos Ioannou
Instagram / Filippos Ioannou

Αξιοζήλευτη είναι η φιλία του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster, οι οποίοι μετά τη συμμετοχή τους και τη νίκη τους στο Asia Express έγιναν κυριολεκτικά αχώριστοι και συνεχώς ταξιδεύουν και κάνουν πράγματα μαζί (δείτε εδώ τι απάντησε και στα δημοσιεύματα για χωρισμό Βαλαβάνη και Βασάλου).

«Με πήραν και μου έκαναν την πρόταση να πάω στο παιχνίδι. Ρώτησα με ποιον και μου λένε θέλουμε να πας με τη μητέρα σου. Παίρνω την μάνα μου και μου λέει «Καλά είσαι τρελός; Θα γίνουμε ρεζίλι εκεί πέρα». Μετά το είπα στον Φίλιππο, το επεξεργάζεται, περνούν οι μέρες. Ήμασταν μαζί τότε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Και μετά από μερικές ημέρες μου λέει θες να πάμε ως παρέα;. Αν δεν είχαμε κερδίσει δεν θα είχαμε έρθει καν εδώ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Άμα το έπαιρνε άλλος θα ήταν άδικο. Όταν κέρδισα πήρα τηλέφωνο τις φίλες μου, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαίρη Συνατσάκη», είχαν πει τα 2 αγόρια μετά την νίκη τους στο ριάλιτι περιπέτειας (δείτε εδώ το βίντεο).

Ωστόσο, ο Φίλιππος αποχωρίστηκε τον κολλητό του για μερικές μέρες καθώς έχει φύγει από την Ελλάδα για να συμμετέχει στο Survivor All Star. Φυσικά, ο γνωστός youtuber τον στηρίζει μέσω των social media, ενώ μάλιστα δεν διστάζει, με αφορμή ότι ο Κωνσταντίνος από την πρώτη μέρα ήρθε αρκετά κοντά με τον Ηλία Γκότση, να ανεβάζει και μερικά χιουμοριστικά βιντεάκια στο TikTok για να εκφράσει την... ζήλια του!

Μάλιστα, ο Fipster συναντήθηκε και με τον πατέρα του Κωνσταντίνου, Γιάννη, ο οποίος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους στα social media πως ο youtuber αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική.

Η ανάρτηση του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipsterr

«Ο Φίλιππος το πήρε απόφαση.. ότι έχει ωριμάσει η στιγμή να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση!! Μαζί θα δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιάννης Βασάλος.

Η ανάρτηση του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipsterr