Δεν την χορταίνει - Το νέο βίντεο της Χριστίνας Παππά με την 3 μηνών εγγονή της 

Ξετρελαμένη η ηθοποιός με τον ρόλο της γιαγιάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τρισευτυχισμένη είναι τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Παππά, η οποία είναι πλέον γιαγιά μιας και η νύφη της, Άννα Μπεζάν έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά.

Η νεαρή ηθοποιός απολαμβάνει πλήρως τον ρόλο της μητέρας, ενώ δεν αφήνει στιγμή μόνο του το μωράκι της (δείτε εδώ την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία). Ωστόσο, πάντα την βοηθά η Χριστίνα Παππά, η οποία είναι συνέχεια μαζί με το ζευγάρι και με το εγγονάκι της, που τόσο πολύ αγαπά.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η Χριστίνα Παππά στήριξε δημόσια την Άννα, μιας και η δεύτερη θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, ωστόσο δέχθηκε πολλά αρνητικά μηνύματα. Για αυτό και η πρώτη λίγο αργότερα θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από ένα βίντεο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η νύφη της είναι μια ηρωίδα.

«Πριν από λίγο μίλησα με την Άννα, την νύφη μου, που τη θεωρώ κόρη μου. Μου είπε πως έκανε μια ανάρτηση με το κορμάκι της και το πώς έχει αδυνατίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της. Μου είπε ότι κάποιες γυναίκες της έκαναν άσχημα σχόλια του τύπου “και άλλες γυναίκες περνάνε επιλόχειο και εσένα ο άνδρας σου έχει λεφτά”.

Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον αν έχει κάποιος αδυνατίσει. Το θεωρώ τρελό. Να ξέρετε ότι η Άννα έχει περάσει επιλόχειο και στους γονείς αυτούς συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που εύχομαι σε καμία μητέρα να μην συμβεί. Όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Οπότε κλείστε τα στοματά σας! Αυτές τις ημέρες γεννήθηκε ο Χριστός, οπότε πείτε έναν καλό λόγο και αφήστε την κακία να πάει κάτω”, είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά (δείτε εδώ το βίντεο).

Το νέο βίντεο της Χριστίνας Παππά με την εγγονή της

Όπως φαίνεται λοιπόν, η συμπάθεια και η αδυναμία που έχει η μια για την άλλη είναι τεράστια και μάλιστα αυτό επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά κι από ένα βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Τρίτης 10/1 η Χριστίνα Παππά. Συγκεκριμένα, η γλυκιά γιαγιά έκανε baby sitting στο εγγονάκι της και μάλιστα μας έδειξε πως χαλαρώνει με την μικρούλα.