«Κατερίνα Καραβάτου είναι μία...» - Η απάντηση όλο νόημα του Στέλιου Κουδουνάρη για την παρουσιάστρια του My Style Rocks

Αποκάλυψε πότε ξεκινάει το σόου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κατερίνα Καραβάτου είναι μία...» - Η απάντηση όλο νόημα του Στέλιου Κουδουνάρη για την παρουσιάστρια του My Style Rocks

Το My Style Rocks ξεκινάει πολύ σύντομα και ήδη έχουν ανακοινωθεί και η παρουσιάστρια, αλλά και οι τρεις κριτές που θα βαθμολογούν τα κορίτσια και τις επιδόσεις τους στο παιχνίδι σε κάθε επεισόδιο. Βρισκόμαστε, λοιπόν, μία ανάσα πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το σόου στο κανάλι του ΣΚΑΪ και γι' αυτό ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA, για να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για όσα θα ακολουθήσουν, αλλά και για τους συνεργάτες και τις κοπέλες που δέχθηκε η παραγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σχεδιαστής απάντησε για την Κατερίνα Καραβάτου και τα δύο ονόματα φωτιά που ακούγεται πως θα βρίσκονται στο παιχνίδι (δείτε εδώ με ποια παρουσιάστρια είχε κλείσει συμφωνία το κανάλι και ναυάγησε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα). Ο λόγος για την Πόπη Μαλλιωτάκη και την Γωγώ Γαρυφάλλου (δείτε εδώ την παρεξήγησε που δημιουργήθηκε με την Μαρία Μπακοδήμου για την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας).

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη για το My Style Rocks

«Η εκπομπή ξεκινάει 16 του μήνα, όπως έχει ανακοινώσει ο ΣΚΑΪ. Αν είμαστε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, θα περάσουμε πολύ ωραία. Όποιοι και να είναι, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ ωραίο και θα κάνουμε τις καλύτερες επιλογές. Ανυπομονώ κι εγώ να το δω», δήλωσε αρχικά.

Για την Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια και τα σχόλια της Νανάς Παλαιτσάκη ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρει: «Ένας παρουσιαστής παρουσιάζει μία εκπομπή και τη ροή της, έχει μία κατεύθυνση από την αρχισυνταξία. Δεν λέει τη γνώμη του για τη μόδα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Η Κατερίνα (Καραβάτου) είναι μία πάρα πολύ έμπειρη παρουσιάστρια, λαμπερή, γλυκιά. Νομίζω ότι ο κόσμος θα χαρεί να τη βλέπει το μεσημέρι σε ένα τόσο αγαπητό project».

«Οι πρωταγωνιστές του show είναι σίγουρα οι διαγωνιζόμενες και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Κανείς δεν είναι διεκπεραιωτικός. Είναι λίγο άδικο αυτό σαν τοποθέτηση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Το My Style Rocks είναι ένα παιχνίδι που αγκαλιάζει όλων των ειδών τις γυναίκες. Αγαπάει το διαφορετικό, όλα τα σώματα, τις προσωπικότητες και μόνο έτσι μπορεί να είναι ενδιαφέρον. Οπότε όσα κορίτσια κρίνει η παραγωγή ότι μπορούν να ανήκουν σε αυτή την ομάδα νομίζω ότι είναι ευπρόσδεκτα και θα τις καλοδεχθεί και το κοινό», σχολίασε έπειτα.

Και ξεκαθάρισε για τη φημολογούμενη συμμετοχή της Πόπης Μαλλιωτάκη και της Γωγώς Γαρυφάλλου στο project: «Δεν γνωρίζω αν θα είναι κανένα από τα ονόματα που μου λέτε. Δεν γνωρίζω ποιες θα είναι οι διαγωνιζόμενες. Το κανάλι θα τα ανακοινώσει σύντομα».