«Με γράφετε συνέχεια όλοι» - Αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

"Τα πήρε" κανονικότατα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με γράφετε συνέχεια όλοι» - Αδιανόητο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Ο κακός χαμός έγινε την Τρίτη 10/1 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ ακολούθησαν και φωνές από την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, προς τους συνεργάτες της στη συνέχεια.

Οι εντάσεις, ωστόσο, δεν έλειψαν και από την εκπομπή της Τετάρτης 11/1, την ώρα που η ίδια και οι συνεργάτες της συζητούσαν για το Survivor All Star (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε). Εκείνη προσπαθούσε να μιλήσει και να εκφράσει την άποψή της, χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να αρχίσει να ζητά τον λόγο που όλοι την "γράφουν".

Αδιανόητο περιστατικό στον αέρα του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου

«Υπερασπίζομαι ότι στην κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι ευέξαπτοι, όπως ο Καραγκούνιας. Χθες δεν είχα καμία βάρβαρη συμπεριφορά. Ο ίδιος θεωρεί ότι έχει πάει στην Ολυμπιάδα. Έχει δικαίωμα ο καθένας να αισθάνεται τις επιλογές της ζωής του σημαντικές ή φαιδρές», τοποθετήθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, θέλοντας να δικαιολογήσει τη στάση του Τάκη Καραγκούνια.

«Είναι ανεπίτρεπτη η επιλογή του. Υπερασπίζεσαι την επιλογή; Είσαι ίδιος» του απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να προσθέτει: «Λες βαρβαρότητες. Είναι επικίνδυνα αυτά που λες», απευθυνόμενος και αυτός στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να έχει όποια άποψη ισχύει. Το δικαίωμα μιας παραγωγής να βγάζει το όποιο φασιστοειδές που κανιβαλίζει και βαρβαρίζει είναι φάουλ απέναντι στον τηλεθεατή», δήλωσε τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να περάσει στο επόμενο θέμα. «Να αφήσουμε τον Καραγκούνια και να πάμε σε κάτι άλλο; Στέφανε, μιλάω αλλού; Με γράφετε συνέχεια όλοι και σας ευχαριστώ», ανέφερε η παρουσιάστρια. «Μας ματιάσανε που είμαστε αγαπημένες», είχε σχολιάσει νωρίτερα.