«Δεν μπορώ να μένω...» - Τα σχόλια του Βαγγέλη Κακουριώτη για την συνεργασία του με τον Γεωργίου στην "Γη της Ελιάς"

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δεν μπορώ να μένω...» - Τα σχόλια του Βαγγέλη Κακουριώτη για την συνεργασία του με τον Γεωργίου στην

Το πρωί της Τρίτης (10/1) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη του Βαγγέλη Κακουριώτη. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα είχε γίνει χαμός στο twiiter με σκηνή στην καθημερινή σειρά που συμμετέχει (δείτε εδώ τα σχόλια) μίλησε στην εκπομπή του Mega για την σχέση που έχει με τον Ανδρέα Γεωργίου και πως του φαίνεται, που βρίσκεται στην "Γη της Ελιάς".

Να υπενθυμίσουμε ότι σήμερα (11/1) στον αέρα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα, κάλεσαν τον Ανδρέα Γεωργίου και έκανε ένα spoiler για την σειρά του Mega (δείτε το εδώ).

Τα σχόλια του Βαγγέλη Κακουριώτη για τον Ανδρέα Γεωργίου και την "Γη της Ελιάς"

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Βαγγέλης Κακουριώτης για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου στη Γη της Ελιάς.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτό το όραμα του Αντρέα Γεωργίου. Χαίρομαι που γίνεται μαζί του η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός. Είναι πολύ σημαντικό η αρχή να είναι καλή γιατί πέρα από το υποκριτικό κομμάτι που με αφορά είναι και η σκηνοθετική ματιά του Αντρέα. Θέλαμε να συνεργαστούμε με τον Αντρέα Γεωργίου. Έγινε πραγματικότητα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, ο Βαγγέλης Κακουριώτης είπε: «Έχω κοινά στοιχεία με τον Κίμωνα. Είναι ένα ευγενικό παιδί. Δεν δυσκολεύομαι στην ταύτιση. Δεν με φοβίζει ο ρόλος, όλα κυλούν όπως πρέπει. Μ’ άρεσε πάντα ο κινηματογράφος, ήθελα πάντα να παίξω σε μια ταινία».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε ότι σαν άνθρωπος δεν μπορεί να μείνει στάσιμος και του αρέσει να εξελίσσεται και να έχει πάντα "καβάτζες" στην επαγγελματική του πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Κακουριώτης είπε χαρακτηριστικά ότι: «Σαν άνθρωπος δεν μπορώ να μένω στάσιμος, θέλω να εξελίσσομαι να έχω και άλλα χαρτιά στα χεριά μου. Έχω δεχθεί πολλή αγάπη. Μεγάλωσα με τον κόσμο που με στηρίζει σ’ αυτό που κάνω και θέλω να στείλω πίσω την αγάπη μου. Η ιστορία με τον Κίμωνα θα εξελιχθεί απίστευτα».