«Με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου και...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κρίνουν αυτοί εμένα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου και...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Το απόγευμα της Τετάρητς (11/1) στην ψυχαγωγική εκπομπη «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που πρόσφατα είχε κάνει μια σπάνια αποκάλυψη (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για όλους και για όλα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και αποκαλύψει τον λόγο που έκανε coming out (δείτε εδώ τον λόγο).

Το ξέσπασμα του Γιώργου Καπουτζίδη και όχι μόνο

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόφαση να κάνει coming out, όσους δεν ανήκουν στο κοινό του μετά από αυτό αλλά και όσους διστάζουν να προχωρήσουν σε μια αντίστοιχη κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε πως «μου φαίνεται ασήμαντο το τίμημα του coming out και ήθελα πάρα πολύ να το πληρώσω γιατί κατά κάποιο τρόπο λίγο απομακρύνεσαι και από ανθρώπους που εσύ, πρωτίστως, θα ήθελες να απομακρυνθείς.

Δηλαδή κι αν έχω χάσει ένα κοινό, το οποίο δεν με εκτιμά πλέον για αυτό που είμαι, με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου και με εκτιμούσε κάποτε. Δεν με στεναχωρεί ότι δεν τους έχω τώρα. Η δική μου ευθύνη να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ελεύθερος, αυτή είναι η ευθύνη που έχω επιλέξει και αυτό θέλω να είμαι».

«Όταν αποφασίζεις να είσαι αρκετά καθαρός, ξεκάθαρος και να βάζεις όσο γίνεται λιγότερο νερό στο κρασί σου θα βρεθείς μέσα και σε λιγότερες παρέες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πάω με όλα αλλά δεν με πειράζει. Δεν ήμουν τελικά φτιαγμένος για να πάω με όλα γιατί έχω περάσει την περίοδο που προσπαθούσα να πάω με όλα και δεν ήταν μια καλή περίοδος».

«Ας πούμε και την αλήθεια για έναν νέο ηθοποιό, ο οποίος μπορεί να είναι γκέι και ζεν πρεμιέ είναι φοβερά δύσκολο να βγει και να κάνει coming out. Εγώ ορίζω κατά κάποιο τρόπο ο ίδιος την τύχη μου, την πορεία μου και την ιστορία που θα πω οπότε είναι κάποιος αλλιώς τα πράγματα.

Δεν κρίνω όμως καθόλου αν ο άλλος δεν θέλει να το πει. Ένα είναι αυτό, το ότι δεν κρίνω καθόλου και να το πούνε όποτε θέλουν και, αν δεν μπορέσουν να το πουνε ποτέ, ας μην το πούν. Δεν θέλω όμως να κρίνουν και αυτοί εμένα. Δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να κρίνουν αυτοί εμένα και δεν μπορούν να μου πουν «έλα μωρέ, μη μιλάς άλλο».

Θα μιλήσω όσο θέλω και εσύ δεν θα μιλήσεις αφού δεν θέλεις να μιλήσεις.» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.