Απελπισμένη η Μαίρη Συνατσάκη - Η ανάρτηση στο instagram για τη νεογέννητη κόρη της

Η πατέντα της για να μην κλαίει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να είναι καινούργια στο club των μαμάδων, όμως διαθέτει το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό, που θα μπορούσε να διαθέτει για να μεγαλώσει την κόρη της και αυτό δεν είναι άλλο από την αγάπη (δείτε εδώ το μοναδικό παιδικό δωμάτιο της κόρης της).

Η instagramer - όπως πάντα - έτσι και τώρα μοιράζεται πολλές σκέψεις και ανησυχίες της για το μωρό και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που ζητάει διαδικτυακά βοήθεια από άλλες μαμάδες.

Μετά τον πρώτο μήνα ωστόσο αρχίζει να αποκτά μια κάποια εμπειρία και έτσι αποφάσισε να κάνει μία λίστα μέσα από την οποία απαριθμούσε όσα είναι σημαντικά τον πρώτο μήνα για ένα μωράκι, με τα αρνητικά σχόλια να μη λείπουν ούτε εδώ.

Μαίρη Συνατσάκη ανάρτηση

Μαίρη Συνατσάκη ενόχληση

Η ίδια ωστόσο έχει αποκαλύψει, πως δε θέλει να χάνει τη θετική της διάθεση και μάλιστα δε σταματάει ούτε τώρα την ψυχοθεραπεία, οπότε και θα διαχειρίζεται σχόλια ακόμα και σαν τα παραπάνω.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου.

Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», είχε αναφέρει τη Συνατσάκη.

Η πατέντα της Μαίρης Συνατσάκη για να μην κλαίει το μωρό της

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε η Μαίρη την Τετάρτη 11/1 στο instagram μοιράστηκε μία νέα πατέντα της με τους φίλους της, η οποία έχει να κάνει με την τεχνική, που βρήκε για να ηρεμεί το μωρό όταν κλαίει και δεν πιάνει η γνωστή τεχνική του απορροφητήρα.

Συνατσάκη - πατέντα