Σαν να μην γέννησε ποτέ - Το σώμα της Μαίρης Συνατσάκη έναν μήνα μετά την γέννηση της κόρης της 

Εντυπωσιακές οι αναλογίες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Mary Synatsaki
Instagram / Mary Synatsaki

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πριν περίπου έναν μήνα έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει αφοσιωθεί πλήρως στον νέο της αυτόν ρόλο και φαίνεται να το απολαμβάνει πολύ, ωστόσο παραμένει αρκετά ενεργή στα social media, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την νέα και πολύ διαφορετική καθημερινότητά της.

«Είχα πει στον ψυχολόγο μου “θέλω να κοιτάξουμε να δούμε μη συμβεί καμιά επιλόχειος και αν συμβεί να την αντιμετωπίσουμε” δηλαδή δεν με φόβιζε. Απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Εάν κρατήσει αυτό το συναίσθημα της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή ξεκινάς με ένα πάρα πολύ χαρούμενο συμβάν και γεγονός και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι γύρω σου και και και είναι λίγο παράταιρο να νιώθεις εσύ μόνος σου τη θλίψη», είχε αναφέρει η Μαίρη πριν λίγες μέρες σχετικά με τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της (δείτε εδώ την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία).

Το σώμα της Μαίρης Συνατσάκη έναν μήνα μετά την γέννηση της κόρης της

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η ίδια λάμβανε συνεχώς μηνύματα για το πόσο μικρή είναι η κοιλίτσα της, κάτι που την είχε ενοχλήσει αρκετά (δείτε εδώ τι είχε πει).

Ωστόσο, ήταν αναμενόμενο πως με το που γεννήσει η κοιλίτσα θα εξαφανιστεί και θα επιστρέψει στα αρχικά της κιλά, κάτι που πράγματι έγινε. Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες όπου πόζαρε με πολλά και διαφορετικά looks, όμως αποθεώθηκε όταν φόρεσε ένα εφαρμοστό, mini φόρεμα.

Μπορεί λοιπόν να έχει συμπληρωθεί μόλις ένας μήνας από τον ερχομό της κόρης της, ωστόσο είναι σαν να μην γέννησε ποτέ!

Το σώμα της Μαίρης Συνατσάκη έναν μήνα μετά την γέννηση της κόρης της