Λάκης Γαβαλάς: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου»

Το αιχμηρό σχόλιο του σχεδιαστή για την παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου»

Το My Style Rocks ξεκινάει σε λίγες ημέρες και το όνομα του Λάκη Γαβαλά είναι γνωστό πως ήταν ένα από τα προτεινόμενα για την κριτική επιτροπή του σόου του ΣΚΑΪ. Παρόλα αυτά, η επιτροπή έχει ήδη ανακοινωθεί και ο διάσημος σχεδιαστής δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς (δείτε εδώ ποιοι θα είναι).

Ο ίδιος, ωστόσο, την Τετάρτη 11/1 παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, και μίλησε για τον διαγωνισμό μόδας, απαντώντας και για την παρουσιάστρια αυτού, Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ το δώρο που έκανε ο Ατζούν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου).

Το αιχμηρό σχόλιο του Λάκη Γαβαλά για την Κατερίνα Καραβάτου

«Δεν θα είμαι στο My Style Rocks γιατί ζητάω ένα κλίμα πολύ πιο αξιοπρεπές από αυτό που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με κάτι άλλο τις Παρασκευές και τα Σάββατα μου πέρα από τις σχολές που διδάσκω. Η οικονομική πρόταση ήταν καλή, άλλωστε τους φέρνω πάρα πολλά προϊόντα», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είχα δει ποτέ όρθια την Κατερίνα Καραβάτου. Όταν είχα συνεργαστεί λίγο μαζί της ήταν καθιστή. Κάτι θα ξέρει το κανάλι, που δεν ξέρω εγώ, για να επέλεξε την Κατερίνα Καραβάτου. Το οπτικό πεδίο έχει να κάνει με την παρουσιάστρια. Μπορεί όμως η Κατερίνα Καραβάτου να άλλαξε και να θέλει να παρουσιάσει εκπομπή μόδας».

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Acun ήθελαν να έχουν δύο άτομα από το GNTM οπωσδήποτε. Δεν τους ενδιέφερε ποιους», κατέληξε.