"Έπεσε" το Tik Tok - Ο χορός της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μαμά και κόρη στα καλύτερά τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Κορινθίου είναι μία σπουδαία ηθοποιός, αλλά πάνω από όλα είναι και μία υπέροχη μαμά. Η ίδια έχει αποκτήσει μία κόρη μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, τον οποίο "ξεφτίλισε" δημόσια την ημέρα της γιορτής του, την Ισμήνη.

Εκείνη έχει μεγαλώσει πολύ και παρόλο που πολλοί θα πίστευαν πως όσο μεγαλώνει, τόσο απομακρύνεται από την οικογένειά της και προτιμά την παρέα των φίλων της, η ίδια δείχνει πως όποτε περνά χρόνο με τους γονείς της το διασκεδάζει κάθε λεπτό.

Ο χορός της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της που έριξε το tik tok

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή.

Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ. Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο.

Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η μητέρα της.

Τις προάλλες, λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok ένα βίντεο όπου απεικονίζονται οι δυο τους να χορεύουν ένα από τα viral τραγούδια της πλατφόρμας και τα στιγμιότυπα αυτά χάρισαν γέλιο στο κοινό της, με τις αντιδράσεις και τα like να πέφτουν βροχή. Τα χαμόγελά τους, άλλωστε, μιλούν από μόνα τους.

Το love story της με τον Γιάννη Αϊβάζη

Με μια απλή δημιουργία της Έλενας Βορρέα από μετάξι και μουσελίνα που κατέληγε σε ουρά τεσσάρων μέτρων, με τα μαλλιά της λιτά και ανάλαφρα, κτενισμένα με θαλασσινό νερό από τον Τρύφωνα Σαμαρά για να ταιριάζει με το σκηνικό και με φυσικό μακιγιάζ από τη Μαρία Ιωαννίδου, η Μαρία Κορινθίου ντύθηκε νύφη δίπλα στον αγαπημένο της Γιάννη Αϊβάζη. Η όμορφη νύφη λίγο μετά τις 20:00, αναχώρησε από το σπίτι της στην Ανάβυσσο, αγκαλιά με την κορούλα της Ισμήνη που ήταν και αυτή ντυμένη με λευκό φόρεμα, ειδικά ραμμένο για την περίσταση από την Έλενα Βορρέα, για το λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας, όπου την περίμενε ένα καΐκι με σκοπό να τους μεταφέρει στον χώρο του μυστηρίου. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενος από τον κουμπάρο του Γιώργο Θαναηλάκη και τη σύζυγό του Βέρα Τριανταφυλλοπούλου, όπου και περίμενε την αγαπημένη του.

Με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ένωσαν τις ζωές τους μέσα σε ένα σκηνικό γεμάτο από καλοκαιρινή αύρα. Τα πάντα είχαν οργανωθεί στην εντέλεια από την Μαρία και όπως δήλωσαν και οι δυο, ήθελαν έναν γάμο που θα ταίριαζε στην προσωπικότητα και των δυο. Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου, δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι τους στην Ανάβυσσο. Τη διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκε η Σοφία Τσιαπάρα με κοχύλια, ορχιδέες και βότσαλα, που υπήρχαν τόσο στα τραπέζια, όσο και στις μπομπονιέρες που μοίρασαν στους καλεσμένους. Στον ίδιο χώρο το ζευγάρι έκοψε μία τριώροφη τούρτα και χόρεψε τον πρώτο του χορό.

Ο γάμος της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννης Αϊβάζη επισφράγισε έναν έρωτα που γεννήθηκε πριν από τρία χρόνια περίπου στην Κύπρο, όταν οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη σκηνή των γνωστών βραβείων Man of the Year. Αμέσως μετά συναντήθηκαν στο καθιερωμένο πάρτι που ακολούθησε και χρειάστηκαν μόνο λίγες ώρες για να γίνουν ζευγάρι.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ λίγο μετά ήρθε και το χαρμόσυνο γεγονός της εγκυμοσύνης της Μαρίας. Λίγους μήνες αργότερα οι δυο τους κρατούσαν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους, ενώ τώρα πλέον με τον γάμο τους ολοκλήρωσαν και επίσημα το παζλ της ζωής τους μαζί.